lørdag den 31. december 2011

Godt Nytår og velkommen til min blog

Velkommen til og godt Nytår til jer, der har fundet frem til mit værelse. 
Jeg har længe overvejet at lave en blog, og nu blev årets sidste dag altså dagen, hvor jeg gjorde det.

Hvorfor have en blog? Fordi jeg ind i mellem bare får sådan lyst til at sige min uforbeholdne mening om dit og dat. Som min ex-mand engang sagde: "Findes der overhovedet noget, du ikke har en mening om?" Og ja, det gør der faktisk. Så det vil I ikke kunne læse om her på bloggen - men alt muligt andet.

Og hvad vil I så kunne forvente jer af denne blog? Lidt af hvert. Her på mit værelse vil jeg af og til hænge nye billeder op på væggen og føje et par ord til. Det kan være billeder af mine nørklerier (jeg hækler en del), det kan være billeder fra haven, af mine katte, at mine malerier (jeg maler af og til) og undtagelsesvis kan det også være billeder af mine børn og min mand.
Det er også her på mit værelse, at jeg raser over dette og hint eller filosoferer over livets ulidelige lethed.

2 kommentarer:

  1. Hej Lotte. Sikke et fint værelse du har fået dig. Lyst og venligt. Her vil jeg glæde mig til, at komme på besøg, slå mig ned og høre hvad du har på hjerte, mens vi måske hækler lidt. Jeg på mit MEGET tidskrævende babytæppe til mit nye lille barnebarn som kommer om lidt over en måned.
    Velkommen i blogland. En verden fyldt med op og ned som i det virkelige liv. Det meste her inde er meget behageligt. Jeg håber du finder din plads.Spørg endelig hvis jeg kan være til hjælp.
    Go vind.

    SvarSlet
  2. Tak skal du ha', Stella :-)

    SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)