mandag den 2. januar 2012

Blachman & Anders Matthesen

I går satte jeg mig foran fjernsynet (det er en af de ting, jeg ikke skal gøre så meget i det nye år......). To af mine yndlingsmænd var på programmet: Blachman og Anders Matthesen. Ikke samtidig - men tænk, hvis de var! Det ville være ultimativt sjovt - og tankevækkende. For det er dét, de to mænd kan, hvis I spørger mig (og nu er I på min blog, så det leger vi lige, at I gør). De er begge så hudløst ærlige, at det af og til er grænseoverskridende groft - og morsomt! De går begge til grænsen. Og det kan jeg godt li'. Alting kan blive så fuck... pænt, at jeg ikke gider at høre på det. Det kan også blive så utroligt plat, at jeg heller ikke gider at høre på det. Men sådan er det ikke med de to. Samtidig er der alvor og engagement bag ved deres måde at udtrykke sig på. De har begge en fantastisk måde at betragte deres medmennesker og omgivelser på. De har en evne til at stille et spejl op foran os. Det kan være utroligt ubehageligt - og det kan være ufatteligt morsomt. Jeg er i hvert fald vild med dem! For dem, der kender mig og min type mand kan det forekomme paradoksalt, at jeg synes, at to skaldede mænd er lækre, men sådan er det :-)

Foto: DR/Henrik Brus

Fotograf ukendt

11 kommentarer:

 1. Hej Lotte.
  Dejligt med din blog. Jeg vil nyde at kigge ind.
  Knus
  Sussi

  SvarSlet
 2. Joan - klart verdens sødeste -2. januar 2012 kl. 23.06

  hvordan med lars von trier - man kan vel sige at han også er hudløst ærlig

  SvarSlet
 3. Ja, det kan man måske nok, Joan, eller også er han "bare" et menneske med en meget stor trang til at gøre sig bemærket - både på den gode og den mindre gode måde. En af forskellene på Lars Von Trier og d'herrer Blachman og Matthesen er, som jeg ser det, at Lars Von Trier går over grænsen, hvor Blachman og Matthesen mestrer den hårfine balance.

  SvarSlet
 4. Det vil jeg give lotte ret i. og så har Lars Von Trier slet ikke den udstråling, som de to andre har!

  SvarSlet
 5. Hej Lotte.
  Hvis jeg kan "hjælpe" dig lidt i "bloggerverdenen" er det en god idé at oprette sig som "fast" læser på en blog. Det giver gode gaver, og en masse respons tilbage på din blog.
  Derfor - vil jeg anbefale dig, at oprette dig som "fast læser" på min søsters blog, så vil hun gøre det samme hos dig. Jeg har også en niece, der har en blog... igen det samme! Sådan er det vist i "bloggernes" verden. Jeg er der ikke selv endnu (måske en dag.. hmm) men jeg elsker at læse nogle få bloggeres indlæg om deres oplevelser i hverdagen.
  Håber du kan bruge mit indlæg til inspiration :-D
  Knus

  SvarSlet
 6. Halløj igen.
  Hvis jeg har gjort det rigtigt, er dette linket til min nieces lækre ting. Hun laver smykker, lækre tasker i læder og alverdens andre lækre ting.

  http://www.amio.dk/produkt/48273/?s=push

  SvarSlet
 7. Hej "anonym"
  Tak for dit gode råd. Sådan nogle kan jeg godt bruge :-). Jeg vil rigtig gerne kigge ind på din søsters blog, men dit link virker ikke.
  Selv om jeg har åbnet for, at anonyme kan skrive kommentarer her på min blog, vil jeg være rigtig glad for, hvis du bare vil sætte et navn på. Så kan jeg også huske dig, hvis du skulle finde på at skrive igen en anden gang :-).
  Venlig hilsen
  Lotte

  SvarSlet
 8. Hej Lotte.
  Undskyld og øv, at jeg ikke fik skrevet mit navn. Det skal ikke ske en anden gang ;-)
  Jeg kan forstå at du og Stella nu har "fundet hinandens blog".
  Glæder mig til at læse nyt fra dig.
  Knus
  Sussi

  SvarSlet
 9. Ei, var det dig, Sussi! Det havde jeg ikke gættet. Ja, vi har fundet hinandens blogge :-). Ja, jeg skriver, når jeg har noget på hjerte, som jeg har en idé om, at andre gider læse. Jeg pønser på et indlæg om mit seneste håndarbejde, men jeg skal lige være færdig først :-).
  Knus -
  Lotte

  SvarSlet
 10. Hej Lotte.
  Jeg prøver lige én gang til.
  Du skal lige have link til min nieces blog. Hun laver fantastiske ting.
  Knus Sussi

  http://www.kjaerogschmeling.com/

  SvarSlet
 11. Hej Sussi. Jeg har været inde og kigge - hun er virkelig god til sit håndværk. 1000 tak for tippet.
  Knus -
  Lotte

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)