søndag den 9. juni 2013

Oprydning i haven

Dagen i dag har stået på oprydning, lugning og fejning i haven. Ja, normalt fejer man jo ikke sin have, men det gør man altså, når man har fliser i stedet for græs :-) Vi smuttede også lige en tur på planteskolen, for vi manglede lidt blomster. Men der kan være mange endnu :-)

Her er lige et enkelt før-billede, inden jeg kastede mig over oprydningen.
Som I ser, var det tiltrængt:


Og herunder kan I se, hvordan der kom til at se ud efter et par timers arbejde:


Vi mangler stadig nogle blomster og krydderurter, men vi havde ikke plads til så meget i bilen i dag (mit bagagerum kan ikke længere låses op......)


Herunder har manden lige sneget sig med på billedet, uden jeg opdagede det. Men det pynter jo alt sammen ;-)


Nu kan jeg igen nyde haven - dejligt!

4 kommentarer:

 1. Hej Lotte.
  Det er ikke altid til at se forandringerne på billederne her på bloggen. Om det skyldes et bestemt redigeringsprogram eller hvad, aner jeg ikke. Jeg kan eksempelvis ikke se noget ukrudt på de første billeder ;-) Herligt at I har haft en dejlig dag i "haven".
  Knus
  Sussi

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sussi
   Nej, ukrudt var der ikke meget af på det første foto. Til gengæld var der visne perlehyacinter og en masse rod :-) Ukrudt var der i resten af haven og mellem fliserne.
   Jeg har haft en skøn dag i haven. Jonas gider ikke lave havearbejde, men han slæber til gengæld haveaffald til fælleskomposten her i bebyggelsen, og det var også ham, der tømte bilen for blomsterindkøb. Ok arbejdsdeling, hvis du spørger mig :-)
   Kh Lotte

   Slet
 2. Sådan en arbejdsfordeling har vi stort set også. Jeg føler mig på ingen måde snydt. fantastisk lille sød have i har og jeg kan som Sussi, heller ikke se det store problem, men ok, jeg kan godt se det vældig fine i det ene billede. Find dog en rocker eller anden lyssky type til at sparke bagsmækken op. De gør det med et snuptag og vist nok med glæde.

  SvarSlet
  Svar
  1. :-) TIng bliver vel først til rod, når de begynder at irritere en. Jeg blev irriteret, da jeg først snublede over en havegrill og derefter en spand kridt og et løbehjul. Så er det bare på tide at rydde op - synes mor her. Familien er ikke altid enige, skal retfærdigvis tilføjes :-)
   Desværre er det ikke kun bagagerummet, den er gal med. Det er også døren i passagersiden. Problemet er slidte nøgler og muligvis også slidte låsecylindre, så jeg smutter en tur til Ford. I øvrigt kender jeg ingen lyssky typer :-)
   Kh Lotte

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)