søndag den 23. juni 2013

Lidt loppefund


Jeg kan se rundt omkring på bloggene, at der er andre end mig, der bruger tid på så meget andet end at blogge i øjeblikket. Der er travlt på jobbet før ferien, så jeg har også forsømt min blog lidt, synes jeg. Haven trækker jo også lidt om aftenen :-) 

Sidste weekend, hvor jeg bl.a. holdt fødselsdag for min datter, blev der også lige tid til lidt lopning. Hvad jeg kom hjem med, kan I se her:
 
 

Min yndlingsgenbrugsbiks havde loppemarked uden for butikken. Her fandt jeg et par gode ting, men måtte naturligvis også liiiige en tur ind i butikken, hvor jeg fandt endnu flere ting, der bare MÅTTE med hjem :-)


I en flyttekasse lå en masse trolde. Adam valgte den lille, og jeg kunne ikke stå for troldemutter med en tudse i håret. Hun sidder nu ude i haven, men man får kun øje på hende, hvis man kigger godt efter :-)


På et af bordene lå også den yndigste lille dug, som passer perfekt til mit sofabord, hvor den straks blev taget i anvendelse.


I en kasse lå også disse fine lanterner, som også bor i haven nu.


I butikken fandt jeg nogle flotte tallerkener. Der var tre stykker, som jeg alle fik med hjem.


Og disse her kunne jeg slet ikke stå for. Dem var der også tre af.


Denne skønne fyrfadslysestage måtte jeg også eje. Jeg tænker, den er rigtig hyggelig med lys i om aftenen.


Men perlen af dem alle denne dag var denne flotte syæske - med indhold. Den glæder jeg mig til at gå på opdagelse i og nyindrette med mine egne sysager.

Manden stod på hovedet i kasserne med gamle LP'er og fik en masse med hjem. Nu mangler vi bare en grammofon..... ;-)

2 kommentarer:

  1. Det var da en vældig høst du fik fingrene i der. Især forskellige tallerkener er jeg også altid på udkig efter. ikke mindst til sommerhuset.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, jeg var ret heldig den dag :-)

      Slet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)