søndag den 2. marts 2014

Dåsepatter og sangskjuler i ét ;-)

Svigerfar blev 60 år i denne uge, og det blev naturligvis fejret. I går var den nærmeste familie til fødselsdagsmiddag, og i den anledning havde jeg skrevet en sang til ham. Den gik på melodien 'Fed rock' af Shu-Bi-Du-A, for svigerfar elsker al slags rockmusik. Manden min havde taget sin el-guitar og en lille forstærker med, sønnike havde taget sine bongotrommer med, og datteren, svigersønnen og jeg havde pudset vores sangstemmer. Sangen gik rent ind, og der blev skrålet godt med. Vi måtte sågar ud i et ekstranummer :-)

Sangskjuleren havde jeg hæklet specielt til svigerfar, som aldrig har lagt skjul på, at han holder af de kvindelige attributter. Sangskjuleren kunne lige netop indeholde de 12 sange, vi skulle bruge:


Jeg havde taget en øl med, som tog ophold i sangskjuleren efterfølgende.
Der var ikke et øje tørt hos svigerfar :-)Jeg må sige, at det sværeste ved dette lille projekt var at få attributterne til at sidde pænt lige. En ting er sikkert: Jeg skal IKKE være plastickirurg i mit næste liv! 


I den originale opskrift indgår en piercing, men den undlod jeg.

Opskriften på dette dåsecover, har jeg fundet lige her hos Halager.blogspot.dk

3 kommentarer:

 1. Jeg har hørt om dåselatter, men aldrig før om dåsepatter. Undervurder endelig ikke dine evner Lotte, de bryster sidder da ret så fint. Overvejer faktisk, om jeg kan være bekendt, at spørge om jeg kunne blive den første patient til sådan en operation. Dog ønsker jeg ikke hverken tres sange eller øl i mine. Får vi ikke en lille video fra jeres optræden? Du har før ønsket, at jeg skulle være din farmor, men så kræver jeg altså også sådan en sang og skjulet til min tresårs fødselsdag at du ved det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg hækler gerne et par nye bryster til dig, Stella, men du må selv sy dem på! :-D
   Desværre findes der ikke en video fra vores optræden. Kun et par fotos.
   Jeg skriver hjertens gerne en sang til din tresårs og hækler en skjuler, hvis det betyder, at du vil være min farmor :-)
   Knus - Lotte

   Slet
 2. Hej Lotte ��
  Jeg må lige rose dig for de helt fantastiske flotte dåsepatter du har lavet !
  Kunne det være muligt at få dig til at lave 2 stk Dåsepatter til mig ?
  Da jeg ikke selv kan , fordi jeg ikke har evnerne til selv at lave sådan et stykke flot arbejde !!!
  Selvfølgelig mod betaling �� For dåsepatterne og forsendelse !!!
  Mvh Henrik Tømrer
  Tlf nr : 22631632

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)