søndag den 23. februar 2014

Der er forår i luften - og på hæklenålen

Der er forår i luften i dag. De små forårsbebudere pibler op ude i haven, solen skinner ind ad vinduerne og minder mig om, at jeg snart skal pudse vinduer (igen....). Imens finder jeg på denne sidste dag i Vinterferien forårsfarverne frem i garnbunken og lader mig inspirere til nye mønstre. I dag blev det til denne lille prøve:


Mønsteret lurede jeg af på YouTube i går aftes efter en blogrundfart. Når datterens sengetæppe (forhåbentlig snart) er færdigt, skal jeg jo i gang med et slumretæppe til mig selv, og det er ikke utænkeligt, at jeg kaster mig over dette - for mig - nye mønster.


Jeg tror dog, at det vil gøre sig bedre i 8/8 bomuldsgarn/evt. uld på en større hæklenål - så går det også hurtigere ;-) På den anden side ville det være et ret godt restegarnsprojekt....... Nå, det kan jeg jo tænke lidt over, mens jeg hækler videre på sengetæppet.........

6 kommentarer:

 1. Hej igen
  Flot mønster! Apropos bøjlerne, som du viste her på bloggen i går: Maler du også børnebøjler? :-)
  Kh,
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har lavet én børnebøjle på et tidspunkt til Adam, men den var decouperet. Jeg har aldrig prøvet at male "børne"motiver - kun blomster :-)
   Kh Lotte

   Slet
 2. Ja, foråret banker på døren, og det bliver skønt rigtigt at kunne lukke det ind.

  Hvor ser det flot ud, det du har lavet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Anita!
   Ja, det bliver skønt at kunne lukke foråret ind, men også at kunne sidde ude igen :-)
   Kh Lotte

   Slet
 3. Ej hvor fint. Sjovt, jeg hækler ellers sjældent, men jeg har lige i aften tænkt, at jeg nok snart vil hækle endnu et tæppe, som jeg lavede til mit barnebarn da hun blev født. Blev inspireret da jeg på aftenturen kiggede vinduer i en ny lille hæklebutik ved frisør Stence ca over for den gamle Postgården. Kun åben mandag eftermiddag og lørdage. Kig lige på den når din vej falder forbi en dag. Ret sød og fin lille bitte butik.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhhhh, den butik må jeg da tjekke ud snarest! Tak for tippet, Stella :-) Jeg har skam også allerede planer om et tæppe mere ;-)
   Kh Lotte

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)