søndag den 28. april 2013

Flere malede klemmer og ikke et ord om regeringsindgrebet.......

Så sluttede lockouten endelig. Dog ikke, som jeg og de øvrige lærere ønskede det. I morgen er der atter en dag. Nogen tror, at vi går ind ad døren som de samme mennesker, der gik ud ad den. Det gør vi ikke! Vi går ind med anderledes ranke rygge, for vi har kæmpet en vigtig kamp. Vi er stolte af os selv. Med nogle undtagelser er vi de eneste, der er stolte af os. Vi kan genoptage vores undervisning, som er vores kerneopgave. Vi glæder os til at se vores kollegaer, der har holdt sammen på skolen, mens vi var væk, og vi glæder os til at se eleverne. Samarbejdet med vores skoleledere skal re-defineres. Det samme skal forholdet til vores arbejdsgivere - kommunerne (KL). Det bliver ikke let efter "det forsømte forår".
Men arbejdet starter i morgen.

Og så skal I da lige se, hvad vi har lavet herhjemme. Efter aktionen med malede klemmer, fik jeg lyst til at introducere klemmemaling for familien, så jeg investerede i Posca tusser og træklemmer. Alle ungerne var med på idéen, og her er, hvad der kom ud af det:


Jeg startede med at grundmale alle klemmerne med acrylmaling, og da det var tørt, gik vi i gang med Posca tusserne. Da vi havde tegnet med Posca tusserne, gav jeg alle klemmerne en gang decoupage limlak, så jeg er sikker på, de ikke smitter af, når jeg bruger dem til det våde tøj.


De tre klemmer med blomsterne bor nu hos Stella med denne blog, hvor du også kan se, hvad jeg lavede sidste søndag :-) Jeg er spændt på, hvad hun bruger klemmerne til, når hun bliver færdig med sit arbejdsværelse :-)


Emma fik malet både bølger, blomster, skyer og en enkelt dame.


Adam malede forskellige mønstre og en enkelt Jesus klemme :-)


Og svigersønnen foldede sig også meget kreativt ud.

Siden billederne blev taget, har svigerfar og svigermor også gjort indhug i klemmebestanden, men de fleste ligger nu i min klemmepose, og jeg har netop brugt dem, da jeg skulle hænge tøj op. Mega hyggeligt! Hvad gør man ikke for at nyde tøjophængningens ædle kunst? ;-)

4 kommentarer:

 1. Den med Jesus tror jeg du kan vente meget godt fra Lotte. Ja ja du må vente med at se, hvad der skal ske med mine klemmer. Der mangler stadig en dreng til at tømme det sidste. Nu er der til gengæld malet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er skam også meget glad for Jesus klemmen :-)
   Tålmodighed er mit mellemnavn (krhmmm.....), så jeg kan sagtens vente :-)
   Svigermor har i 10 år bedt Jonas om at hente hans gamle legetøj. Vi har hentet et par kasser, men vi har ikke plads til mere. Jeg håber, ikke du skal vente lige så længe :-D
   Dejligt, at du har fået malet.
   Kh Lotte

   Slet
 2. Jeg nævner ikke indgrebet med et eneste ord - men dine klemmer er da for seje, og du har helt ret: Hvad gør man ikke for at komme vasketøjet til livs :o)

  Et stort klem fra mig til dig ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Lise :-)
   Og et stort klem til dig også!
   Kh Lotte

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)