fredag den 12. april 2013

Lockout-klemmer

Midt i aktioner og demonstrationer var der i dag et kreativt lyspunkt. Kollegaer fra forskellige skoler i Solrød satte sig sammen og malede tøjklemmer til en kommende aktion. 

Undervejs blev gårsdagens kæmpedemo i København diskuteret. En vis dame fik en del ord med på vejen, og jeg vil her undlade at referere, hvad der kom ud af det, for den slags ord tager jeg ikke i min mund -
i hvert fald ikke her på bloggen....... Men hun skal nu ikke have lov til at ødelægge indtrykket af en fantastisk demonstration af, at Danmarks lærere holder sammen i disse for demokratiet så vanskelige tider.

James Bondo brugte vi naturligvis også et par ord på.

Vi fandt også på slogans til vores klemmer.
Dem må I gerne se: 

Foto: Joan Jensen

Foto: Sahra Gille

Foto: Sahra Gille

Foto: Joan Jensen

Foto: Joan Jensen

Og meget mere får I ikke for den lockout 25-øre. Det skulle da lige være et link til bloggen Mandman, som jeg har diskuteret lidt arbejdstid med de sidste par dage. Tjek det ud her.

God weekend!

8 kommentarer:

 1. Kære Lotte.
  Hvor er det dog nogle herlige klemmer. Det er utroligt så meget, man får brugt sine kreative evner for tiden.
  Det er lidt hektisk at være lockoutet. Jeg møder hver dag 07.30 på skolen og står med skilte/bannere i et lyskryds og vinker og råber godmorgen. Derefter til et eller andet møde - senere gå eller cykeltur o.s.v. Forestiller mig, at det er sådan for de fleste lærere.
  Jeg har læst din diskussion med ovennævnte - herligt du fik sat ham til vægs ;-)
  Det var en god demonstration i går - synd at mikrofonen ikke brændte sammen, da "damen" var på - øv, at hun fik lov til at fortsætte.
  Knus og god weekend
  Sussi

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Sussi
   Min hverdag i øjeblikket lyder meget lige som din - dog var der lige klemmemaling i dag :-) Også god weekend til dig!
   Knus - Lotte

   Slet
  2. Hej min kære Lotte,
   Du jo kender mig som en absolut ikke FB eller blog mennesker. MEN, jeg skulle LIGE kig ind på mandman blog, pga din henvindelse. WOW, du er bare genial!!! Du er en ægte politiker, når de er bedst!!! Ikke at gør manden forkert overhoved, du sætter ham bare PÅ PLADS!!! Og han smiler af det! Elsker dig for din engagement. Glad for du er på vores side.
   Knus, Sarah

   Slet
  3. 1000 tak for dine pæne ord, Sarah <3 Vi må jo hver især gøre, hvad vi kan, og hvad vi er bedst til i disse tider. Jeg kunne fx ikke have løbet fra Solrød til Greve med stafetten - det kunne du!
   Knus - Lotte

   Slet
 2. Spændende hvad de klemmer skal bruges til. Flot at du gider argumentere med folk som bevidst bare er ude på at provokere med de sædvanlige gamle vrøvle historier om dit virke. Det syn og de historier hænger åbenbart fast i de flestes hoveder. Fortsat Go kamp til jer.

  SvarSlet
 3. 1000 tak, Stella. Så længe så mange mennesker ikke ved, hvad vi egentlig laver, når vi ikke underviser, så længe regner jeg med at blive ved. Selv et menneske, der bevidst vælger at provokere, kan man jo komme i dialog med :-)
  Fortsat god weekend.
  Kh Lotte

  SvarSlet
 4. Utrolig kreativt med den klemmer, spændende hvad de skal bruges til...
  Respekt fordi du er rollemodel uanset om du bliver provokeret eller ej, din tilgang til denne episode du beskriver er måske med til at "gøre en forskel"... Fedt :-)

  Vi glæder os vi er tilbage til "normalen" igen jeg er leder i en fritids og ungdomsklub og vi er selvfølgelig også påvirket af hele situationen... Vi føler med jer...

  Ønsker dig en rigtig fin torsdag aften og hold fanen højt!!
  Mange hilsener OddStyle

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak skal du have :-) Lige de sidste par dage er gassen godt nok gået lidt af ballonen, så jeg samler mentale kræfter herhjemme i haven og med hækletøjet, så jeg kan komme tilbage med fornyede kræfter i næste uge. Hele konflikten ser lidt håbløs ud lige nu, så man skal huske at passe på sig selv, hvis vi skal fortsætte uger eller måneder endnu.... Men hjertelig tak for din kommentar her - det luner :-)
   Kh Lotte

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)