søndag den 24. november 2013

Hæklet bademåtte # 2

For lidt mere end et år siden, hæklede jeg en bademåtte i noget frottégarn, jeg havde fået foræret. Du kan se bademåtten lige her. Den lever stadig og er rigtig god. Jeg har dog aldrig været helt tilfreds med farven.

Nu har jeg hæklet en ny bademåtte. Denne gang i Zpagetti, som er jerseystof, der er klippet i tynde strimler. Garnet bestilte jeg lige her hos Yarnfreak.dk.

Min bademåtte kom til at se sådan ud:


Den blev ret fin, hvis jeg skal sige det selv :-)

Jeg brugte hæklenål nr. 12, og det er jo noget andet, end nr. 3, som jeg plejer at hækle med:

 

Jeg må sige, at det er hårdt for skulderen at hækle med stofgarn, men heldigvis er sådan en bademåtte hurtigt hæklet.Kanten blev også ret fin, synes jeg.

Opskriften fandt jeg også hos Yarnfreak, og den var ret nem at gå til. Du finder opskriften her.

Dog må jeg sige, at mit garnforbrug var noget større, end der står i opskriften, som angiver at man skal bruge ét nøgle Zpagetti. Jeg brugte næsten to nøgler og undlod endda to rækker, før jeg lavede kanten. 

Zpagetti er også godt at bruge, hvis du fx skal hækle kurve. Det har jeg endnu ikke prøvet, men det skal da prøves på et tidspunkt.

Har du prøvet at hækle i Zpagetti?

4 kommentarer:

 1. Den er rigtig fin, men det er rigtig svært at se str:-) lidt sjovt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Den har selvfølgelig bademåttestørrelse ;-)
   Kh Lotte

   Slet
 2. Ja det er da en forskel , som er til at føle med de pinde der. Hvor er den fin og NOx, jeg kender overhovedet ikke det omtalte garn, men fint ser det da ud.

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)