torsdag den 17. april 2014

Ups..... jeg kom til at starte på et nyt tæppe....

Jeg var lige forbi en af de lokale genbrugsbutikker med lidt tøj, vi ikke skulle bruge mere. Som altid skal jeg lige gå en runde, mens manden står på hovedet i kasserne med vinyl.

Og sandelig om jeg ikke var heldigere end heldig! Jeg fandt en pose med uldgarn til kun 40 kr.!


Jeg må indrømme, at jeg liiige kom til at rive et lille hul på posen for at lugte til garnet, for er der noget, der IKKE skal ind i mit hus, er det garn, der lugter af røg. Men det gjorde det ikke!

Straks, jeg kom hjem, måtte jeg besigtige skatten. Og se lige her:


Bare ét lille nøgle af dette garn (som egentlig er broderigarn), koster på nettet 11,50 kr. Og jeg fik det hele for 40 kr.!

Forskanset bag min mur af garn, måtte jeg liiiige prøve en opskrift på en lap, jeg ikke har prøvet at hækle før. Og da den blev ret pæn, tog den ene lap den anden, og før jeg fik set mig om, var jeg jo egentlig i gang med et nyt tæppe.....
Ups......

2 kommentarer:

 1. Et dejligt og glad tæppe kan jeg se. Ak ja den røg. Engang lugtede man slet ikke slige sager og nu HADER vi lugten af røg i ting og sager. Du har godt nok fart på for tiden. God påske

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, indtil videre ligner det mest et efterårs-/juletæppe, men jeg har ikke lagt mig helt fast på farverne. Der kan nå at ske meget endnu :-)
   Ja, holdningen til røg har ændret sig meget de sidste 10 år. Jeg kan jo ikke forstå, hvordan jeg har kunnet holde stanken ud i alle de år, jeg røg.
   Også rigtig god påske til dig :-)
   Knus - Lotte

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)