søndag den 25. maj 2014

Hæklet pude # 11

Bare rolig - bloggen er her endnu, selv om jeg ikke er så flittig ved tasterne for tiden. Det skyldes flere ting: Det er næsten sommer, og jeg pusler i haven i stedet for ved computeren. På nørkleområdet er slutspurten indledt på sengetæppet til datteren min, der bliver student i næste måned, så der lægger jeg de fleste af mine nørklekræfter. I skal nok få det at se, når det er færdigt :-)

Alligevel har der lige sneget sig et ekstra projekt ind. En meget sød pige - Mathilde - blev nemlig konfirmeret i sidste weekend, og da hun selv er meget kreativ, tænkte jeg naturligvis, at hun bl.a. skulle have en kreativ gave. Hendes mor var så venlig at fortælle mig, hvilke farver der er "in" hos Mathilde i øjeblikket, og så var det jo bare at gå i gang :-) Mathilde holdt konfirmationsfest i går, så nu kan du, kære læser, også få lov at se gaven:


Det blev til pude # 11 fra min hæklenål. Opskriften på firkanten har jeg fundet i et tillæg, der var med Hendes Verden for et par måneder siden. Det er i øvrigt nogenlunde den samme firkant, som jeg hæklede til puden til Tine, som du kan se lige her. Jeg har dog hæklet en ekstra række på firkanten. Jeg har brugt hæklenål nr. 4 og rent bomuldsgarn.


Jeg monterede puden med sort bomuldsstof med små hvide prikker.


Mit mærke skulle naturligvis også på, så Mathilde altid husker, hvem der gav hende denne pude :-)


Puden blev pakket ind i hvidt papir med sølvprikker og pyntet med bånd og stedmoderblomster fra haven.

Mathilde blev meget glad for puden, og hun sagde endda, at hun ville tænke på mig, når hun i dag lagde hovedet på puden og slappede af efter festen :-)

2 kommentarer:

 1. Nææææ hvor fin. Rigtig sødt blomstermønster som nok vil gøre sig i de fleste farver.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Stella :-) Ja, det er et meget brugbart mønster. Nok ikke sidste gang, jeg har brugt det.
   Kh Lotte

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)