søndag den 19. maj 2013

Hæklet taske # 1

Så må det vist være på tide at afsløre, hvad dette skulle bruges til:


Jeg skrev jo i dette indlæg om en hemmelig ting, jeg var i gang med. Og i dag blev jeg færdig. Stella gættede på, at det var en sypose. Det er det som udgangspunkt ikke, men det er da ikke utænkeligt, at den bliver det en dag. 

Idéen fik jeg, da jeg så dette billede, som nogen havde linket til på Facebook:


Tasken er fundet her

Desværre var der ingen opskrift, så jeg måtte bare selv i gang - kun med dette billede som udgangspunkt. Og min version kom til at se sådan ud:


For første gang skulle jeg forsøge mig med at lave foer, og det slap jeg ret godt fra, hvis jeg skal sige det selv. Det eneste, jeg glemte, som jeg havde bestemt at lave, var en lille inderlomme. Det må blive på den næste taske :-)
Helt let var det dog ikke, for jeg må indrømme, at jeg aldrig har været en ørn til matematik. Pludselig stod jeg jo her og skulle bruge omkredsen på en cirkel, da jeg klippede foret. Hvad gjorde man dog før, man lige kunne gribe iPad'en og finde formlen? :-)


Som I kan se, passede foer og snor jo helt perfekt til farverne på garnet - meget heldigt! En anden gang skal jeg nok lige finde alle materialerne, før jeg går i gang....... Og der bliver helt sikkert en anden gang. Jeg har allerede to tasker mere i tankerne :-)

Mit mærke skulle selvfølgelig også på :-)


Tasken er udelukkende hæklet af garn, jeg havde i forvejen - det siger noget om, hvor meget garn jeg efterhånden har........


Jeg bad lige om hjælp fra sønnike, og han stillede (mere eller mindre) frivilligt op som model :-) Det gjorde han så godt, at han også er at finde på et indlæg i morgen :-)


Datteren er ikke så glad for tasken. Faktisk var hendes ordvalg nogenlunde sådan her, da jeg spurgte hende, hvad hun synes om den: 
"Den ligner sådan en pose, der tilhører en speltmor fra Østerbro, som bruger den til bleer". Det eneste spørgsmål, der så pressede sig på fra min side, var: "Brugte eller nye bleer?" Heldigvis var svaret nye bleer..........

Nåmen, jeg synes, den er ret sommersød. Hvad synes du? (Og tal endeligt frit fra leveren - som I kan læse, er jeg vandt til lidt af hvert ;-)

8 kommentarer:

 1. For mig ligner tasken noget som er i følge med lækre damer, på Nørre og Vester bro, hvor de sidder på udendørs cafeer med brune tæer i sandaler. I tasken har de en lille cardigan og IPhone 5. Når samme damer tager til stranden, har de en bog og nogle røv dyre solbriller i tasken og når de om aftenen, går på veninde besøg, har de tasken fyldt med strikketøj. Ingen bleer, for ungerne lader de blive hjemme, fordi børn er så skide frække og siger frække ting som mødres hjemme lavede ting.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg sidder stadig og griner over din kommentar, Stella :-) Problemet er, at det frække barn ikke længere bruger bleer og desuden er hende, der VISER mor her de smarte caféer i København :-D Noget af et dilemma :-)
   Kh Lotte

   Slet
 2. Hej Lotte.
  Hvor er den da blevet fin. Jeg tror Emma synes den ser lidt kedelig ud på grund af farverne. Jeg synes tasken er fin, men mere spræl i farverne næste gang ;-)
  Knus
  Sussi

  SvarSlet
  Svar
  1. Min næste idé går netop i retning af en mere multikoloreret model, Sussi :-) Jeg kan meget godt lide den gule her, men det er begrænset, hvad den passer til.
   Kh Lotte

   Slet
 3. Jeg er vild med tasken og gad godt lave en selv hvis ikke lige det var fordi jeg har gang i så rigeligt med ting....

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kender jeg godt, Hanne. Jeg har selv gang i en del :-) Tak for dine dejlige ord om min taske :-)
   Kh Lotte

   Slet
 4. Jeg synes bare den er indsygt flot - og dejlig datter med skøn kommentar ! ;)
  Kh Inge

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Inge :-) Ja, min datter er altid klar med en frisk bemærkning, og jeg er helt sikker på at få hendes ærlige mening :-)
   Kh Lotte

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)