søndag den 25. august 2013

En rigtig dejlig loppeweekend :-)

Så blev Køge Festuge sat i gang med det årlige kræmmermarked. Festugen er en fantastisk idé, synes jeg. At jeg så er langt fra enig i de musikalske valg, festugekomitéen foretager, er en helt anden sag. Kræmmermarkedet er i hvert fald en supergod idé, og i dag skal jeg da lige love for, at vejrguderne var med Køge (hvilket de ikke har været de sidste to år, kan jeg så indskyde). 

Kræmmerne kan man heller ikke klage over. Superfine ting til rimelige priser. Ølkasser, der rask væk koster 150 kr. i København, kunne fås til 100 kr. stykket, og jeg så sågar en Lotusgryde i fin stand til 100 kr. Den havde mindst kostet 250 kr. i København. Hvis jeg havde været en loppehaj, havde jeg naturligvis købt den og solgt den videre med stor fortjeneste. Det er bare ikke lige sådan, jeg lopper. Jeg lopper til eget forbrug, og når jeg så bliver træt af mine ting, sælger jeg dem på mit eget loppemarked eller giver dem væk til en af de lokale genbrugsbutikker.

Der var også fine, hæklede tæpper som heldigvis blev solgt til rimelige priser (måske tænker nogen, at 450 kr. for et slumretæppe er dyrt, men så ved man heller ikke, hvor mange arbejdstimer der er lagt i det).

Vi var der fra morgenstunden kl. 9, og det var dejligt at have plads til at kigge på alle de fine ting. Da vi tog hjem et par timer efter, var det ikke til at komme hverken frem eller tilbage, så kræmmermarkedet har igen i år været en bragende succes.

Både sønnike, manden og jeg selv fik fine ting med hjem:


Jeg fandt et par fine fyrfadslyseholdere til 5 kr., en kagedåse til julebag til 15 kr., den fineste bøjle til samlingen for 14 kr. og tre stykker stof for 15 kr. I det ene stykke stof er der nok til, at jeg kan sy en smuk juledug, og resten finder jeg nok også anvendelse for :-)


Manden stod på hovedet i samtlige kasser med LP'er og CD'er, og det blev belønnet med disse fine fund for 20 kr. i alt.


Adam havde også taget penge med (da vi selv holdt loppemarked i går, havde han et overskud på 105 kr.). Han fandt et djævlespil til 10 (!) kr., et Nintendospil med Indiana Jones til 50 kr. og en Jumbobog til 20 kr. Koppen fik han af far, der var kommet til at smadre Adams kop.

Som jeg tidligere nævnte, holdt vi selv loppemarked i går sammen med beboerne her i vores bebyggelse. Det var også superhyggeligt, og vi fik solgt mere end sidste år. Manden er jo rigtig glad, når han ikke skal finde plads til så mange ting i vores lille skur :-)
Kunsten er naturligvis at sælge mere, end man selv køber, og når man selv sidder dér ved sin bod i 5 timer, kommer man jo til at loppe hos de andre også. Heldigvis var der god balance i regnskabet i år - også selv om vi var på kræmmermarked i dag :-)

4 kommentarer:

 1. ihhh jeg ville også have været på markedet idag. da jeg bor i Køge.. men jeg er helt ny-opereret så jeg måtte droppe det. :o(

  Det må blive til næste år..

  Sikke en masse skønne ting du fik købt

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må glæde dig til næste år i stedet for :-)
   Ja, jeg synes selv, jeg fandt nogle gode ting.
   Og velkommen til min blog, i øvrigt. Jeg så godt den anden dag, at du havde meldt dig som fast læser. Dejligt med bloggere/læsere fra lokalområdet :-)
   God bedring med dig.
   Kh Lotte

   Slet
 2. Hej Lotte. Rigtig sød blog du har. Synes den er rigtig hyggelig, hehe. Har en giveaway kørende på min blog ligenu. Hvis du kunne tænke dig at vinde en lækker ansigstmaske, så er der et link her: http://victoria-k-dk.blogspot.dk/2013/08/blog-post_19.html :) <3

  Mange knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for dine søde ord, Victoria :-)
   Jeg skal da lige ind og kigge på din blog også, for det lyder da lækker med en ansigtsmaske!
   Kh Lotte

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)