torsdag den 1. august 2013

Omflytning og indretning

Da Emma flyttede hjemmefra for tre uger siden, gik et større arbejde i gang herhjemme. Adam skulle have storesøsters værelse, vi skulle have soveværelse i Adams gamle værelse, og vores gamle soveværelse skulle være krea-/musik-og gæsteværelse.

Sådan her så Adams gamle værelse ud:


Værelset er husets mindste, og solen kommer aldrig derind, fordi der er et halvtag uden for vinduet. Adam fik værelset, da vi flyttede ind, fordi det lå tættest på stuen, og han gerne ville være sammen med os, når han legede.


Alle skuffer og kasser blev endevendt, og der blev sorteret kraftigt, inden Adam skulle flytte en etage op på storesøsters gamle værelse.Skrivebordet her er ca. 20 år gammelt, men passede ikke helt til de andre hvide møbler på Adams værelse. Heldigvis lod storesøster sit hvide skrivebord stå, da hun flyttede, så det har Adam fået på sit nye værelse.


Og nu ser Adams gamle værelse sådan ud. Vi har fået det dejligste soveværelse, og da solen ikke når herind, er her dejligt køligt. I første omgang havde vi stillet sengen, så vi sov med hovederne under vinduet, men da jeg sov utroligt dårligt de to nætter, sengen stod sådan, måtte sengen rykkes, så nu står den væk fra vinduet, og vi sover med fødderne mod øst, som Feng Shui anvisningerne anbefaler :-) Sådan sov vi i øvrigt også, da vi havde det gamle soveværelse.


Nu er der mere end rigeligt plads til min kjolestang, og jeg har fået mit skab ind i soveværelset - så dejligt!

I morgen kan du se, hvordan Adam er kommet til at bo på sit nye værelse.

4 kommentarer:

 1. Kære Lotte.
  Hvor ser det lækkert ud, jeg glæder mig til at se Adams nye værelse.
  Knus Sussi

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Sussi :-) Du kan roligt glæde dig til at se Adams nye værelse - det er blevet SÅ lækkert!
   Knus - Lotte

   Slet
 2. Lyst, rent og lækkert. Sådan skulle man altid bo og det gør i måske også. Hos mig holder det sjældent længe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi PRØVER at bo sådan, meeeeen i praksis gør vi kun rent, når det trænger. Og definitionen på det, er jo ret individuel :-) Jeg er ikke typen, der gør fast rent en gang om ugen i hvert fald :-)
   Kh Lotte

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)