søndag den 24. august 2014

I love to lop :-)

Klokken ni stod vi klar til at snuse rundt i Køge, hvor årets store kræmmermarked løb af stabelen. Solen stod højt på himmelen, og der var masser af mennesker i byen - både af den slags med loppeboder og af den slags, der var klar til "det store fund". Vi hørte til den sidste slags. Og sandelig om vi ikke fandt mange dejlige ting:


Jeg fandt bl.a. Ingolf (han ligger oven på kassen), og det var jo helt perfekt, for i går fandt jeg jo Cirkeline i sin tændstiksæske. 

Jeg fandt også den hvide reol med kurvene til en rigtig god pris.


Koppen her (der er helt ny) måtte også med hjem til en femmer, for jeg havde ved et uheld smadret Emmas kop for et stykke tid siden, og selv om hun er flyttet hjemmefra, skal alle i familien da have en kop med deres navn :-)


Der røg også lige fire skønne bøjler af den gode, gamle slags med hjem.
Gad vide, hvor stor min bøjlesamling efterhånden er? Hvis du ikke tidligere har læst om min passion for gamle bøjler, kan du kigge her. Hvis du vil læse endnu mere om mine bøjler, kan du klikke på 'Bøjler' ude i højre side af bloggen


Men dagens bedste køb var alligevel disse tre sangbøger. Da vi er to musiklærere her i huset, bliver de helt sikkert brugt. Disse bøger er en guldgrube af klassiske sange - både danske og udenlandske, og her er både noder, becifringer og tekster. Hidtil har vi kun haft den blå, og når vi har haft brug for de andre, har vi brugt skolernes eksemplarer. Nu har vi dem selv. Hvis man vil købe dem fx på Saxo, koster de 449 kr. stykket. I dag fik vi alle tre bøger for 150 kr. i alt, og de fejler intet. Besparelse: 1347 kr.
I love to lop :-D

Min mand var endnu mere oppe at ringe af lykke, for han fandt sig en guitar med guitarkasse og forstærker, samt en masse LPer til meget, meget rimelige priser, men det er en helt anden historie. 

Nu vil jeg sætte mig og skrive videre på årsplanerne og håbe på, at LPerne og guitaren bliver afprøvet med headphones på ;-)

2 kommentarer:

  1. Fine sager og lækre fund og SELVFØLGELIG endnu en guitar.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, jeg vidste godt, hvor det bar hen, da han stod med den i hånden i Brogade - guitaren, altså....... ;-)

      Slet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)