søndag den 11. januar 2015

En enhjørning i huset

For et par måneder siden fandt min datter ud af, at vores kat skulle have en ganske særlig julegave. 

Da vi i starten af december sammen var på juleshopping, gik vi ind i den butik, hvor hun havde set tingen til katten. Hun gik rundt og ledte, men kunne ikke finde den og opgav faktisk. Som den "onde" mor jeg er, sagde jeg til hende, at hun da måtte spørge en ekspedient. Det var min datter ikke meget for, men jeg insisterede. Hun gjorde det, og her er, hvad hun sagde: 

"Undskyld? I har vel ikke flere enhjørninghorn til katte?" Og dét er jo ikke en sætning, man hører hver dag - derfor insisterede jeg på, at hun spurgte :-D 

Og heldigvis spurgte hun, for der var lige præcis ét enhjørninghorn tilbage ude bagved. Og det købte vi.

Dagen kom - juledag - og Felix fik sin gave:


Læg lige mærke til, hvad der står i nederste højre hjørne: "Cats love it!"
En fantastisk påstand, som vi glædede os til at afprøve.


Og her er så Felix som enhjørning...... Ikke helt troværdigt, men dog en enhjørning. Felix er ikke voldsomt tilfreds med situationen, men dog i accept.


En anden dag en henkastet blind enhjørning (jeg fatter ikke, at han ikke har øjne på dette foto.........)

Så jo - en fantastisk julegave på mange måder. Særligt, når jeg trænger til et billigt grin. Min mand synes, det er synd for katten. Min søn forstår ikke helt konceptet, tror jeg, men JEG griner som en vanvittig.
Hvilket jeg muligvis også er......... 

2 kommentarer:

 1. Søde Lotte. Nu skal du ikke længere være ensom. Der kommer besøg en af dagen.jeg har meldt dig til dyreværnet som kommer og tager sig af katten. Dyrepsykologs bliver jo nok det første, men nok ikke eneste behandling af det stakkels kræ.
  He he, lidt sjov ser den da godt nok ud. Fantastisk at den finder sig i det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hverken Dyreværnet eller dyrepsykologen har været her endnu, Stella. Katten har ikke været enhjørning siden, og når jeg foreslår det, lægger den ørerne ned med det samme, for så ved den, at elastikken til hornet ikke kan sidde fast :-D Kom ikke og sig, at katten ikke er klog! Kh Lotte

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)