tirsdag den 14. februar 2012

Deo eller dildo??

På vej i seng i går passerer jeg datterens rod på vaskemaskinen. Intet usædvanligt i det. På vaskemaskinen står bl.a. en deospray. Af mærket Rexona. Heller intet usædvanligt i det. Men formen på denne deospray.........


Da jeg gik i gymnasiet, analyserede vi reklamer og lærte at finde mere eller mindre skjulte fallossymboler. Vi troede ikke rigtigt på, at reklamefolkene virkelig havde tænkt sådan, for det var da for mærkeligt, syntes vi. Antydningens kunst blev anvendt.

Kilde: Kommunikationsforum.dk

Det gør den så ikke mere, skal jeg lige love for. Nu kan man nærmest blive i tvivl, om man køber en deo eller en dildo i supermarkedet! Varene bliver serveret for forbrugeren på et sølvfad. Lige op i masken! Er forbrugere dummere i dag? Forstår man ikke længere en hentydning? Jeg er nu mere til antydningens kunst........

5 kommentarer:

 1. Er du sikker på det var hendes deo?

  SvarSlet
  Svar
  1. Joan, Joan, Joan....... :-) Helt sikker kan man vel aldrig være, men hun så meget mærkelig ud i ansigtet, da jeg insinuerede, at den havde form som noget, jeg har set i en fjern fortid :-)
   Knus - Lotte

   Slet
 2. Hjælp mig straks - hvor køber jeg denne fantastiske og nyttige (på flere måder) deo ;-)
  Sussi

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne multianvendelige deo kan fåes hos de velassorterede dagligvarebutikker, Sussi :-) God fornøjelse med den :-D
   Knus - Lotte

   Slet
  2. Ha,ha :-) Jeg tror det er bedst jeg holder mig til hækleriet. Er lige blevet færdig med den ene side (rund pude) og vil nu starte på bagsiden. Dildoen må vente ;-)
   Sussi

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)