søndag den 12. februar 2012

Fornemt besøg

Det er altså ikke hver weekend, vi har overnattende gæster og slet ikke så ventede og søde som ham, vi har haft på besøg i denne weekend. Ninka, som er børnehaveklassens kanin, skulle med Adam hjem i fredags, og det har han godt nok været længe om, hvis I spørger Adam :-). Adam spurgte i fredags, om jeg ville lave noget tøj til Ninka. I forvejen havde Ninka en fin (nisse)hue, som en anden drengs mor havde strikket til ham. Jeg fandt nogle garnrester frem. Adam bestemte, at Ninkas trøje skulle være regnbuefarvet, og så gik jeg i gang med at hækle en lille trøje til Ninka. Den faldt i god jord - både hos Adam og Ninka. Heldigvis.


I dag har Adam så siddet og tegnet i det medfølgende hæfte, hvad Ninka og Adam har fået weekenden til at gå med, og i morgen skal Adam fortælle det for hele klassen.Fortsat god søndag!

2 kommentarer:

  1. Hvor er du en god mor - og du har en dejlig dreng!

    SvarSlet
  2. Meget velklædt Ninka som vender retur til klassen. Fin tegning med den fedeste detalje. Adam er NATURLIGVIS smuk gylden. Hvor er han bare sød og dejlig.
    Husker tydelig de mange besøg vi har haft gennem tiden, med tre børn og et barnebarn, som alle har hjembragt dyr, som skulle have én på opleveren. Hils Adam fra Guldsælgersken.

    SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)