lørdag den 23. juni 2012

Hvorfor genbrugsshopping og lopning er genialt

I denne uge har jeg været i genbrugsbutikker fem gange. Og hvad kom der ud af det, spørger du sikkert? Der kom en lille Maguerite skål til fem kroner, en superfed lædertaske til 15 kroner (I får den at se, når jeg har repareret låsen - den var desværre defekt), en cowboyjakke til 45 kroner, den i forrige indlæg viste Lotus gryde til 75 kroner, en lækker strikbluse til sønnen til 15 kroner, en bog til datteren, som hun har ønsket sig til 5 kroner, en sommerkjole til mig til 50 kroner, to små gule knive til sønnen til 2 kroner og i går, denne Lotus kaffekande til 65 kr:


Jamen, det jo et genialt koncept af mange årsager:

1) Jeg bidrager mindre til at holde producenterne i gang.
2) De endnu brugbare ting finder et nyt hjem, hvor de bliver påskønnet.
3) Gamle ting har bare mere sjæl end nyt.
4) Jeg får stimuleret mit tingfinder- og shoppegen, samtidig med at det ikke koster ret mange penge - genialt! :-)

5) Jeg støtter gode formål.
6) Jeg ved aldrig, hvad jeg kommer hjem med (kan også være en ulempe....)
O.s.v. o.s.v.


Når jeg sådan går i genbrugsbutikker og på loppemarkeder, ser jeg sommetider ting, som jeg egentlig ikke selv har brug for, men som jeg tænker, at andre måske kunne tænke sig. Jeg overvejer derfor, om jeg skal begynde at samle sammen til et loppemarked....... Det tænker jeg lige lidt mere over....... Min datter synes, at idéen er helt godnat, for man KØBER da ikke for at holde loppemarked - man holder loppemarked, når man har for mange ting, siger hun. Måske har hun ret..... Det har hun af og til.... :-)

På søndag skal jeg se hende danse på Bellevue Teatret, hvor Gaardbodans holder afslutningsshow. Det glæder jeg mig meget til. Inden da smutter jeg lige forbi Charlottenlund Station for at besøge loppemarkedet dér. Der har jeg aldrig været før. Tiden vil vise, om jeg finder noget spændende. Det skal I nok høre om :-)

3 kommentarer:

 1. Hvad er det før loppemarkede du finder alle de fine ting ?

  SvarSlet
 2. Uh, tør man nu afsløre det her på bloggen? :-) Ugens fund er købt i tre forskellige genbrugsbutikker her i byen, Åsa. Så har jeg vist ikke sagt for meget :-)
  Kh Lotte

  SvarSlet
 3. Hold da op alle de skønne ting du har købt, til en god pris.

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)