mandag den 25. juni 2012

Køkkenhaven - mystiske radiser........

Som den kvikke læser af denne blog vil vide, lavede jeg i slutningen af maj køkkenhave. I min mands badekar - ja ok, han har ikke brugt det i en del år. Men han HAR været i bad siden..... :-) 

Køkkenhaven består i år af jordbær, ærter og radiser. I krukker ved siden af har vi mynte, to slags timian og rosmarin, og en enkelt busktomat med sygt mange tomater på, men i dag handler det om badekarret - altså køkkenhaven. Da vi såede og plantede, så den sådan ud:


Otte små jordbærplanter og en enkelt ærteblomst, som Adam havde sået i skolen. Vi såede flere ærter og radiser. Jo, der kan være meget i et badekar :-).

Nu ser køkkenhaven sådan ud:


Vi har allerede høstet to ærtebælge fra Adams skoleplante, og to jordbær er spist (de er supergode!). Vi har høstet alle radiserne. Ca. 7 spiselige blev det til. De sidste var for små. Sådan her så de spiselige radiser ud:


Jeg er noget skuffet over året radisehøst. Tænk, så meget kraft i toppen og så sådan en lille radise......... Det er helt sikkert sidste gang, jeg sår den slags radiser. Næ, da jeg var barn, var der radiser på størrelse med gulerødder, før man fik set sig om, og toppen var en undseelig lille dusk!2 kommentarer:

 1. Det er så hyggeligt at så og plante sine egne grønsager.....og så er det mere overkommeligt når det er i krukker eller højbede syntes jeg !
  Og ja din mands badekar er da helt perfekt til formålet !!
  Hedder din mand mon Bubber ;) loool
  ~ Vivi

  SvarSlet
  Svar
  1. :-) Nej, Vivi, min mand hedder ikke Bubber, men han er mindst lige så sød :-)
   Tak for din kommentar - dejligt med en ny læser :-)
   Kh Lotte

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)