onsdag den 31. juli 2013

Hæklet taske # 2 og det løse ;-)

Da vi skulle på sommerferie til Samsø, gik jeg i gang med endnu en hæklet taske (du kan se min første taske lige her). Jeg bliver så rastløs, hvis jeg skal sidde uden noget i hænderne på færgen. Denne taske er lavet udelukkende af bomulds restegarn (lige med undtagelse af et nøgle sort, jeg var nødt til at købe i SuperBrugsen i Ballen næst-sidste dag........), og jeg har selv fundet på mønstret. Jeg har længe ønsket mig en multikoloreret taske, der kan gå til al slags tøj. Samtidig går jeg ret meget i sort, så sort skulle være bundfarven.

Jeg blev færdig med at hækle tasken for et par uger siden, og derefter fandt jeg det perfekte stof til foer på nettet. Stoffet blev bestilt (igen hos Stofstedet, som jeg på det varmeste kan anbefale: Stort udvalg og superhurtig forsendelse), stoffet blev zig-zagget, og stoffet blev vasket. Derefter blev stoffet lagt ved siden af tasken. Måske i håb om, at den skulle sy sig selv....... Det skete ikke, så i dag var dagen, hvor jeg kastede mig over projektet. 

Jeg har aldrig før prøvet at sy på symaskine i noget, jeg har hæklet og indrømmet - det var lidt grænseoverskridende....... Det var dog hurtigt overstået, og så gik det ellers derud af. Og her er den så:


Jeg er superglad for resultatet! Jeg kan allerede mærke, at det bliver en totalt yndlingstaske :-)


Jeg synes selv, at foret passer perfekt til tasken. Og denne gang huskede jeg at lave en lille inderlomme - det glemte jeg i farten på den sidste taske......


Inderlommen fik noget andet stof på indersiden, så jeg kan finde lommen :-)

Til sidst satte jeg to store tryklåse i foroven, så jeg kan lukke tasken til, når jeg har brug for det.

Til sidst skulle jeg selvfølgelig lige forevige mig selv med tasken:


Manden sagde meget tørt, da jeg gik ud i entréen for at fotografere mig selv: "Husk lige på, at din kjole er gennemsigtig". Jeg svarede: "Det gør ikke noget - så får jeg måske flere faste læsere! Måske skulle jeg bare tage kjolen af!" Manden svarede - igen ret tørt: "The naked crocher strikes again!"
Og så var jeg flad af grin :-D

6 kommentarer:

 1. super flot! sådan en kunne jeg også bruge :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Hanne :-) Du må bare i gang med at hækle så :-)
   Kh Lotte

   Slet
 2. Arhhhhh, så blev jeg lige smidt af efter et laaaangt svar til dig. Nå men den korte version er bare. Lækker taske og sjov mand du har.

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv - jeg ville da ellers gerne have læst dit lange svar, Stella :-)
   Ja, min mand kan godt være ret sjov :-)
   Kh Lotte

   Slet
 3. Hvor er den flot, smukke farver ;)

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)