lørdag den 4. januar 2014

CXWORX - og en meget "street" hue :-)

Som jeg skrev i går, skulle jeg til CXWORX for første gang, efterfulgt af en times yoga. Yogatræningen i sig selv er hård nok, men jeg skulle altså også liiiige prøve CXWORX (en træningsform, der koncenterer sig om mave- og rygmuskulaturen). Det VAR sjovt - mest fordi, det var så hårdt, at man lige så godt kunne grine af det. Bagefter var der så Yoga. Jeg kunne teoretisk set godt have forladt matriklen, men min krop var ikke i stand til at bevæge sig ud ad træningslokalet, og inden jeg så mig om, var yogatræningen i gang......

I dag står den på hvile. Jeg er øm i muskler, jeg ikke ANEDE befandt sig i min krop. Det meste af dagen er blevet brugt i sofaen. Siddende, liggende og sovende. Og når ens krop i den grad er ramt af ømhed, kan man jo faktisk ikke gøre andet end at hækle sig ud af smerten :-) Jeg greb et ventende projekt, der kun kan laves i dagslys: En hue, som Adam havde bestilt, og som jeg for en måneds tid siden havde købt garn til. (I dagslys, fordi garnet er sort, og sort garn og jeg er ikke ret gode venner, når mørket falder på......).

Adam havde selv bestemt modellen ved at kigge på billeder på Google af hæklede huer. På den måde fandt vi frem til en fin hue, der samtidig var lidt "street", for det skal en hue jo være, når man er 8 år :-)
Det er første gang, jeg har kastet mig ud i at hækle i ribeffekt, og det fungerede helt fint. Huen var hæklet og syet sammen på ca. 3 timer.
Og Adam var stolt over at posere til et par fotos efterfølgende:


Skønt, når det man laver, skaber glæde :-)


Her er huen set fra siden, og det er jo her, det dér "street" kommer ind i billedet, for huen skulle være lidt for stor, så den hænger lidt. En hue helt efter Adams hoved ;-)

Facts om huen:

Ca. 120 g Merino ONE (en blanding af 55% merino uld og 45% acryl)
Hæklenål nr. 10
Resten kan du se i opskriften, som jeg har linket til herunder.

Opskriften har jeg fundet her hos Hende der frk. Spuur, der er fuld at kreative indfald. Opskriften er lige til at gå til.

Jeg har faktisk hæklet huer før. Det kan du se lige her.

2 kommentarer:

 1. Du er så sej!
  Ja også dig Adam.
  Kh Joan

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Joan :-) Jeg skal nok sige det videre til Adam, selv om han godt ved det ;-)
   Kh Lotte

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)