fredag den 3. januar 2014

Tak for 2013 og velkommen til 2014 på bloggen :-)

Så rundede vi endnu et årsskifte.
Bloggen havde nytårsaftensdag 2 års fødselsdag, og et par uger inden nåede jeg op på 250 indlæg på bloggen. Det har dog aldrig været et mål i sig selv. Jeg skriver, når jeg har lyst og har noget på hjerte. I nogle perioder er det tit - i andre perioder mindre tit :-)

Som den opmærksomme læser vil vide, havde jeg ét nytårsforsæt sidste år, nemlig at tabe mig og ændre min livsstil. Begge dele har jeg gjort. Jeg startede i januar 2013 på et slankehold hos Fitness.dk, og jeg begyndte at spise mere regelmæssigt og mere grønt. Det har givet pote. Jeg dyrker stadig fitness og forsøger at spise sundt. Jeg er dog ikke typen, der løfter vægte og løber i flere timer på et løbebånd. Jeg har fundet ud af, at hvis jeg skal dyrke motion, skal det være sjovt, og jeg skal kunne mærke på min krop (og se på min vægt), at det virker. Derfor har jeg valgt holdtræning. Jeg har mest dyrket Dance og Yoga, men jeg har også været omkring Aerobic, Pilates og Spinning. Sidste nye er CX Worx, som jeg kaster mig ud i i dag for første gang. Så må vi se, om det også bliver sidste....... Som sagt - det skal være sjovt.
For mig er "sjovt" at være sammen med nogle mennesker, der også kan se det absurde i en bestemt yogastilling og grine sammen, samtidig med, at vi naturligvis GØR det. Mennesker, der efterhånden bliver bekendte, når vi sidder sammen i saunaen bagefter. Men endnu vigtigere er TRÆNEREN. Jeg booker konsekvent mine træningstimer hos en og samme træner, for han er simpelt hen så dygtig! Han er god til at motivere mig til lige at gøre lidt ekstra, når jeg tror, jeg er helt "færdig". Jeg ved, at jeg kommer ud ad døren, fordi hans timer altid er effektive - og sjove :-)

Nå, men al den træning resulterede i, at jeg tabte 7 kg. Dog har jeg taget de 2 kg på igen siden sommerferien, men stadig vejer jeg 5 kg mindre, end jeg gjorde i januar 2013. Jeg ved også godt, hvorfor jeg har taget de 2 kg på igen, og det bliver der lige rettet op på, nu hvor december er overstået. Intet må blive for fanatisk, men jeg må op på hesten igen. 

2013 blev også året, hvor min datter flyttede hjemmefra. Egentlig var det først meningen, at hun skulle flytte, når hun havde taget Studentereksamen. Det gør hun til sommer. Men da hun fik et tilbud om en bolig, hun ikke kunne afslå, slog hun til. Det er SÅ fantastisk at se, hvordan hun breder vingerne ud og flyver selv. Det gælder alt fra gymnasiet til økonomi, relationer og jobs. Jeg er ikke så lidt stolt af hende :-)

Og hvad skal der så ske i 2014? Ja, vi ved det jo ikke :-) Men sikkert er det, at der kommer til at ske ting - også i mit liv. Jobbet som lærer forandrer sig helt sikkert med Skolereformen, der træder i kraft til august. Hvordan det kommer til at forme sig i praksis, ved jeg ikke helt endnu. Måske flere timer på arbejdspladsen - i hvert fald flere undervisningstimer, og med det følger kortere tid til forberedelse af undervisningen......... Hvordan det skal betyde "mere faglighed" og "klogere elever" har jeg endnu til gode at forstå........

Helt sikkert er det, at bloggen her kommer til at bestå. Den vil jeg ikke undvære. Det kunne dog være hyggeligt med lidt flere kommentarer fra alle jer, der læser min blog. Jeg kan jo se i "maskinrummet", at I er der :-) Naturligvis forsætter jeg med mine nørklerier, og dem vil jeg fortsat dele med jer. Jeg kan jo ikke lade være :-)

Godt nyt år - 2014 til jer alle!


3 kommentarer:

 1. Mig får du gerne kommentarer fra Lotte. Jeg kan jo nærmest ikke holde mig fra tasterne. Hvor er det flot, hvad du opnåede i 2013 og jeg er sikker på, at 2014 nok skal byde på lidt af hvert, men den skolereform vil jo nok kræve sin mand/kvinde en tid. Håber i får det hele ned i en form, som alle kan trives og leve med. Pøj pøj og godt nyt år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Stella! Du er altid så sød til at lægge kommentarer. Det kan være, vi skulle kaste os ud i noget gæsteblogging hos hinanden i 2014? Bare lige en spontant opstået idé :-)
   Kh Lotte

   Slet
 2. Absolut en mulighed Lotte. Det tænker vi lige lidt over.

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)