lørdag den 10. november 2012

Nedtrapning.....

Som jeg skrev lige her, holdt jeg op med at ryge for mere end 2 år siden. Jeg ryger stadig ikke, men til gengæld indtager jeg stadig nikotin. MEN nu er jeg på nedtrapning. I de sidste to uger har jeg "kun" tilladt mig selv at indtage nikotin én gang i timen. I næste uge prøver jeg, at der skal være 1½ time imellem. Er det hårdt? Ja, det er det faktisk - især om eftermiddagen. Men jeg har ikke snydt - ikke en eneste gang. Nu skal det være! Mit mål er at gå ind i det nye år som helt og aldeles nikotinfri!
 
Der er måske andre herude i cyperspace, der har prøvet at slås med afhængighed af den ene eller anden slags. Så ved du, at ens hjerne prøver de mest utrolige tricks for at undskylde snydning. Jeg har gjort det UMULIGT for min hjerne at snyde mig, for jeg har skrevet klokkeslet på mine nikotintabletter. Så er der ingen undskyldning for at bilde mig selv ind, at "jeg er da helt sikker på, at jeg ikke har indtaget nikotin de sidste to timer!"

 
Strategien virker, for jeg har halveret min indtag af nikotin fra den ene dag til den anden. Fra 36 stk. om dagen til ca. 17. Og ærligt talt er jeg sikker på, at jeg er nikotinfri d. 1. januar, for det er sgu' da junkieagtigt at få abstinenser to år efter, jeg har haft en smøg i munden............
 
Ja ok - det er da ynkeligt at skulle skrive sådan et indlæg........ men måske er I nogen derude, der kan bruge mit trick :-)

2 kommentarer:

 1. Kære Lotte.
  Jeg ved hvor svært det er... Jeg har også en daglig kamp mod trangen til en cigaret.
  Jeg startede også med de der nikotin tabletter, men jeg syntes de var for stærke.
  Derfor valgte jeg tyggegummi 2 mg, og de fleste dage kan jeg nøjes med 3-4 stykker. Hvis jeg er stresset, kan jeg godt tage 7-8 stykker, men det er kun få gange det er sket.
  Min næste store kamp bliver at tabe de 7 kilo, der langsomt har sneget sig på.
  Jeg er sikker på du vinder kampen.
  Knus
  Sussi

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dine medfølende og søde ord, Sussi. Ja, man skal nok selv være ex-ryger for helt at forstå, hvad det er, vi går igennem.
   Jeg har også en kilo-kamp, jeg skal have kæmpet, men lige nu fylder niko-kampen mest.
   Knus -
   Lotte

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)