lørdag den 3. november 2012

Og der loppes stadig - nu med julefund.....

Så var der liiige et loppemarked nogenlunde i nærheden, som måtte besøges i dag. Manden og sønnen fulgte med, mens datteren stod tidligt op og gik på arbejde. Der skal jo tjenes nogle penge i weekenden, når man er begravet i bøgerne til hverdag.
 
Efter loppemarkedet på Stevns rundede vi lige to forskellige filialer af Kirkens Korshær. Dagens samlede "fangst" var en blanding af juleting, tøj og lidt andet:

 
En fin flødekande med guldkant fra Royal Copenhagen, en lille (jule)træfugl fra det tidligere Daells Varehus sortiment, en rød blikkasse, en skøn lille nisse og 40 Georg Jensen glashjerter (vist nok fra en juleuro). Disse hjerter har jeg allerede en idé med. Det kommer du temmelig sikkert til at høre mere om i december :-) Jeg fandt også nogle andre julesmåting, men de ender nok som pakkekalendergaver, så dem får I ikke at se endnu.
 
 
Jeg var også heldig at finde en Fritz Hansen taburet af ældre dato til 50 kr. Benene er sprøjtemalede med en petroleumsgrøn farve. Jeg tænker, at den kan blive rigtig fin med et rundt, hæklet betræk og måske en anden farve ben. Det projekt får lige lov at vente, til julen er overstået.
 
 
En lille buste af Bach med manglende næse er nu flyttet ind på klaveret.... Meget originalt, tænker jeg. Stort set alle romerske statuer mangler jo næserne. Hvor mon de er? Måske samme sted som alle de strømper, der forsvinder......
 
 
Og sønnike måtte da også lige have en ny t-shirt :-) Og manden? Ja, han fandt to cd'er, som han ikke kunne leve uden. Så alle er glade. Nå ja - næsten, for datteren bryder sig altså ikke om Fritz taburetten. Hun går rundt og siger: "Kejseren har ikke noget tøj på!" Men lur mig, om hun ikke gerne vil have den ind på sit værelse, når først mor her har været i gang med en mindre restaurering med hæklenål og sprøjtemaling ;-)

2 kommentarer:

  1. Ahaaaa hvad skuer mit øje.....en nisse i november, se det kan jer lide. Den taburet er efter min mening rigtig fin og personligt ville jeg nok beholde benfarven, men et hæklet betræk er en fantastisk idé.

    SvarSlet
  2. Ja, nisserne sniger sig ind :-)
    Jeg tænker også umiddelbart, at jeg vil beholde benfarven på taburetten, men det kommer lidt an på, hvilke farver jeg vælger at bruge på sædet. Det har jeg ikke besluttet endnu.
    Kh Lotte

    SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)