søndag den 31. marts 2013

Adam hækler :-)

Adam har flere gange spurgt mig, om jeg ikke vil lære ham at hækle. Hver gang har jeg selv siddet og talt masker, så det passede ikke lige. I dag, da vi kom hjem fra æggetrilning i skoven, lå der et garnnøgle på bordet, og Adam spurgte igen: "Mor, hvornår vil du lære mig at hækle?" Og det blev så i dag. Ca. to minutter tog det at lære ham at lave luftmasker. Og han har hæklet lige siden (det er 2 timer siden nu.......) Projektet er en blæksprutte. Til den går der ca. 8 meter luftmasker. Her kan I se, hvordan det så ud for ca. en time siden:Dyb koncentration......


Men man kan da både hækle og smile :-)


Tjekker lige, hvor langt man er kommet (billedet er farvemanipuleret - jeg kunne ikke lade være med at lege lidt med de skønne farver)

I får naturligvis lov til at se sprutten, når den er færdig :-)

6 kommentarer:

 1. Hvor spændende at se den færdige sprutte :) Og tak for din kommentar om min "runde" pude - skal helt sikkert have gjort endnu et forsøg :) Vh Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan ikke vare længe, før spurtten er færdig, Dorte, for han har hæklet i flere timer nu - kun afbrudt af aftensmaden :-)
   Selv tak - ja, du må endelig ikke opgive! Jeg elsker alle mine runde puder - forskudte udtagninger eller ej :-)
   Vh Lotte

   Slet
 2. Det kan være vi snart skal tage en hækledag med drengene :)
  Johan vil også lære, men det er ikke mig der skal lære ham ,så bliver vi bare uvenner ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne være sjovt, Åsa :-) Heldigvis var Adam hurtig til at lære - ellers havde vi begge tabt tålmodigheden :-) Adam vil gerne lære Johan at hækl:. "Men jeg kan jo kun lave luftmasker, mor". Ét sted skal man jo starte :-)
   Kh Lotte

   Slet
 3. Hold da op for en ivrig fyr. Den sprutte glæder jeg mig til. Sjældent er hyklere SÅ glade. Dejlige billeder af søde Adam.

  SvarSlet
  Svar
  1. Yes - han er meget ivrig. Jeg går ud fra, at du mente 'hæklere' og ikke 'hyklere'? :-D Jo, her i huset er vi glade hæklere, Adam og mig :-)
   Kh Lotte

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)