mandag den 25. marts 2013

Pudefest hos Joan

I dag mødtes jeg med to kreative kollegaer hos en tredje kollega - Joan - der også havde en veninde og sin mor på besøg. I dag skulle vi sy puder, for Joan havde inviteret til pudefest. Joan elsker at holde fester. Jeg har tidligere været til fx hæklefest og Den-eneste-ene-fest hos Joan. Uanset temaet, hygger vi os altid gevaldigt. 
I dag startede vi med at køre en tur i Stof og Stil i Roskilde, hvor der blev købt stof og diverse tilbehør i rigelige mængder. Derefter omkring SuperBrugsen i Solrød, hvor der blev provianteret. Hjem til hjemmebagte boller, og så kastede vi os ellers over maskinerne:


Her er det Maria, Charlotte og Joan, der er i gang med pudesyning.


Her er Elsebeth og Joans mor, Karen, i gang.


Her sidder jeg og kæmper med en midterknap,
der ikke helt ville, som jeg ville. Det lykkedes dog til sidst.


Her er Elsebeths flotte cowboybuksepude med plads til fjernbetjeningen i forlommen :-). Den står på Joans ombetrukne hynde.


Og her er så det meste af dagens pudeproduktion: Joans mørkelilla pude helt bagerst blandt mine lyse puder. Det er Marias to puder til højre. Hun fik lavet én mere, der dog ikke nåede med på billedet.

Sikke dog en dejlig dag!

2 kommentarer:

 1. Hold da op for en dag. SÅ fedt, når der også er et tema for samvær og snakken går på kryds og tværs, kreativiteten blomstrer og tiden flyver.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis, Stella. Jeg glæder mig også til din strikkecafé, kan du tro :-)
   Kh Lotte

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)