torsdag den 21. marts 2013

Mine 11 minutters berømmelse :-)

Nåmen, jeg lovede jo at holde jer informeret (se forrige indlæg, hvis du skulle have glemt det ;-)) Og jeg skal da lige love for, at der er sket ting! Jeg tror nu alvorligt på, at der findes en medieplanet, for tirsdag eftermiddag blev jeg igen ringet op af en tilrettelægger fra DR2 Morgen, der ville have mig med i deres program. Igen på baggrund af mit læserbrev her på bloggen (som senere  også blev sendt til Politikens netavis). Denne gang havde jeg mulighed for at bede om fri, før jeg sagde ja tak. Hvor mange gange i livet får man lige en second chance i forhold til sådan et tilbud?? Jeg fik fri, og i går morges begav jeg mig afsted mod DR Byen. Da jeg kom, fik jeg et adgangstegn:


Derefter blev jeg af en "runner" fulgt i "Sminken", og jeg skal da lige love for, at de damer kan deres kram: "Hvordan vil du se ud?", blev jeg spurgt. Mig, der normalt kun bruger 5 minutter på makeup om morgenen - lidt mascara og lidt rouge. "Tjaoo, jeg vil i hvert fald gerne ligne mig selv og helst ikke en dulle på vej til fest", svarede jeg, hvorefter hun tog fat. Bl.a. fik jeg sprøjtet pudder i ansigtet - meget speciel fornemmelse. Da hun var færdig, lignede jeg en 10 år yngre udgave af mig selv (jeg skal klart have købt noget af det dér til at komme på de sorte rande under øjnene......) og var ret tilfreds med resultatet. Derefter talte jeg lidt med min kombattant, inden vi begge blev påført mikrofoner. Så var vi klar.

Hvordan det gik, kan du se her:


Det var mine 11 minutters berømmelse. Er det ikke 15, man normalt har på et liv? Så har jeg stadig 4 minutter til gode ;-)

4 kommentarer:

 1. Arhhhhh hvad sker der lige her. det der link vil ikke vise dig som stjerne ØV og noget er helt galt med din side når jeg går ind på den. Først når jeg går ind i kommentarer er dit indlæg til at læse.

  SvarSlet
 2. Hmmmm. Det kan jeg ikke forstå.... Her virker det både på bærbar og iPad...... Mystisk. Alternativt kan du kopiere linket og sætte det ind i din browser, men det burde jo ikke være meningen..... Håber, det lykkes for dig.
  Kh Lotte

  SvarSlet
 3. Hmmmmm, lige nu viser din blog sig fra den pæneste side, men den får min pc til at "fryse". Sådan er det nogen gange med nogen blogs. Jeg afventer og ser hvad det udvikler sig til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber, det lykkes for dig, Stella :-) Jeg kender godt fænomenet "frysende blogs", men troede ikke, at min var én af dem.......
   Kh Lotte

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)