tirsdag den 31. januar 2012

Perle-mor :-)

Her har min lille lørdagskreaseance med min datter udviklet sig. I søndags fandt jeg perlekassen frem, for de dersens lanterner skulle da liiiige pyntes lidt ekstra. Og det blev de.


Og jeg fik kreeret endnu et eksemplar. Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal synes om den......... På den ene side er den vildt kitchet, og på den anden side er den meget pæn. Datteren er vild med den, og hun plejer at have god smag :-).


Nå, det har udviklet sig sådan, at jeg nærmest presser familien ud i at få spist noget marmelade, så vi kan få endnu et tomt glas, som jeg kan bruge til krea. Jeg går dog ikke så langt som til at spise champignon fra glas........

Min nye dille har også kostet mig et par timer på Panduro Hobbys hjemmeside, der endte ud i en bestilling på decoupagelim til glas (for et mere klart udtryk), diverse pyntebånd og perler. Så nu venter jeg bare spændt på pakken. I slipper nok ikke for at se, hvad der kommer ud af det :-) 

1 kommentar:

 1. Hej Lotte.
  Jeg har det lidt som dig - jeg ved ikke om jeg skal synes det er "hip" eller "mormor-agtigt" med perle-mor. Men hvis datteren (som jeg jo kender lidt til) synes det er et hit, så skal man nok lytte til "ungdommen". De plejer at have sans for den slags.
  Uanset hvad, så har I hygget og fået lavet en masse sjove ting. Det er det vigtigste.
  Knus
  Sussi

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)