torsdag den 13. september 2012

Lommefund

Som jeg lovede i går, er her endnu et indlæg fra mit badeværelse. Dér har jeg nemlig endnu en sjov ting - synes jeg selv :-) Men først en lille introduktion: 

Tøjvask er for mig en ret kedelig, men nødvendig ting (det har jeg tidligere skrevet om lige her). Det er bare ikke sjovt at vaske tøj, selv om maskinen jo klarer det meste. Datteren bruger ind i mellem hårnåle, og disse endte (før indførelsen af dagens ting) af og til i fnugsien på vaskemaskinen, hvilket ind i mellem førte til maskinstop, så jeg måtte skille fnugsien ad. Nederen leg :-( Det betød, at jeg var nødt til at have ekstra fokus på alle lommer i alt tøj. Men så fandt jeg på en leg, der gør det lidt sjovere. Idéen fandt jeg på en blog (jeg kan desværre ikke huske hvilken - ellers havde jeg naturligvis linket til den). Legen går ud på at finde så meget som muligt i lommerne. Skattene bliver efterfølgende udstillet i et fint glas, jeg har dekoreret:

 
Glasset har jeg vel haft i omkring et halvt år, og der kommer mere og mere i. Indholdet lige nu er bl.a. slikpapirrester, en elastik, en serviet (i øvrigt fra mandens oktoberfest i weekenden), en ravplug og småsten. Af og til bliver der taget ting op af glasset igen - fx hvis datteren liiiige står og mangler en hårnål, jeg har konfiskeret fra hendes lomme :-) På den måde er et irritationsmoment blevet lavet om til en skattejagt - og det er jo ikke så ringe endda ;-)

2 kommentarer:

 1. Sikke da en supergod idé! Det skal indføres her!
  /Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er også vild med idéen :-)
   Kh Lotte

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)