søndag den 21. oktober 2012

Jesus - nu som påklædningsdukke :-)

Emma og hendes kæreste har været i Amsterdam i Efterårsferien. Her fandt de den perfekte gave til Adam. Han har altid været fascineret af historien om Jesus. Sigurd har en stor del af æren for dette. Altså Sigurd Barret, som har lavet materialet 'Sigurd fortæller Bibelhistorier'. Vi har både dvd, bog og cd. Der ud over fik Adam på sidste års bogmesse lokket mig til at købe 'Manga Messias', som er Det Nye Testamente udsat for japansk tegning. Den har han virkelig kigget i mange gange.
Nå, det var så baggrunden for Adams fascination af Jesus. Og i den anledning havde storesøster og kæresten altså købt denne gave til ham:

 
 
Yes - en magnetisk Jesus påklædningsdukke :-) Og tror I lige, knægten blev glad for gaven? Nemlig :-) Så glad, at han straks hentede noget af sit øvrige Jesus merchandise:
 
 
Og så var det ellers bare med at komme i gang med at klæde manden på.
Her med solbriller.....
 
 
Nogle af jer kan måske huske, at jeg for et stykke tid siden havde et indlæg om, hvordan Jesus mon så ud. Hvis ikke, kan I se det lige her. Det spørgsmål kan man med rette undersøge med dette påklædningskit, kan jeg godt fortælle jer. Hvem ville fx genkende Jesus, hvis han kom tilbage i dette outfit, som Adam kalder James Bond tøjet:
 
 
Eller det her? (Bemærk fisken både på blusen og i hånden - et kristent symbol)
 
 
Jeg kan nu også meget godt li' Johnny Depp udgaven.....
 
 
Rapper udgaven er jeg ikke så meget til.....
 
 
Men lidt cool er han da........ :-)
 
 
Til gengæld er jeg slet ikke til lammekostumet. Det er lidt for meget ovre i den blasfemiske afdeling, synes jeg..........
 
 
Korset hører naturligvis også med........
 
 
Og kalken og brødet er naturligvis også en del af kittet. Men hvad sker der lige for pavehatten??!!
 
 
Nåmen, jeg må sige, at påklædningsdukker nu til dags er nemme at have med at gøre. Jesus her er jo magnetisk, så man lægger bare lige tøjet på og vupti - så har han tøj på! Næ, dengang jeg var barn, sad man og fedtede med små, hvide papirsdutter, som skulle foldes bag dukken. Lige så snart man rejste dukken op, faldt tøjet af igen....... Helt igennem nederen legetøj var det. Se nu fx dette kit med dronning Margrethe, da hun var lille:
 
 
Og det skulle altså klippes ud først!
Jeg skal lige love for, at børn nu til dags har det nemt!
 
Således slutter dagens blogindlæg..... Og så kan du jo gøre op med dig selv, om det var vigtig viden eller ligegyldig info :-)

4 kommentarer:

 1. Kære Lotte.
  Gode og beskrivende billeder af påklædningsdukken "Jesus". Jeg anede ikke, at Jesus kunne fås sådan. Herligt at Adam blev så glad for gaven.
  Ja, alt det "nymodens pjat" er nemmere at gå til, end dengang vi sad og svedte over påklædningsdukkerne. Jeg har Dronning Margrethe som påklædningsdukke i en anden udgave. Her er hun et par år ældre.
  Knus og god bedring
  Sussi

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Sussi.
   Du drømmer ikke om, hvad man kan få af Jesus merchandise, Sussi. Emma havde også overvejet at købe ham som actionfigur, men hun syntes, der var mere legeværdi i påklædningsdukken, og det er sikkert rigtigt.
   Knus -
   Lotte

   Slet
 2. Helt sikkert MEGET VIGTIG VIDEN. Det er da vigtigt at vide hvilket tøj Jesus har på hylderne, så man bedre kan kende ham hvis man møder ham i Netto.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dér har du en god pointe, Stella :-)
   Kh Lotte

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)