tirsdag den 16. oktober 2012

Tyvstart....... :-)

Jeg indrømmer - jeg glæder mig allerede til jul........ Jeg plejer ellers at være en af dem, der kæfter højest op om, at julepynt og deslignende overhovedet ikke skal indfinde sig i butikkerne i oktober. Men ikke i år....... I søndags fik vi fx risengrød for første gang i år:
 
 
Med rigeligt smør, naturligvis :-)
 
I dag har jeg så ude at shoppe lidt. Egentlig skulle jeg bare have noget garn til et sjal, jeg skulle i gang med at hækle i morgen, men min lokale garnforretning havde ikke det garn, jeg skulle bruge....... De havde heller ikke "hudfarvet" bomuld til nisser. De havde selvfølgelig heller ikke 8/8 bomuldsgarn til kurve........ Arhmen, hvad har de tænkt sig?! Bevares, de har da garn, men når de ikke kan imødekomme hele tre af mine ønsker, så er de da langt ude. Amatørnisser, siger jeg bare!
 
Så måtte jeg naturligvis også lige ind i 'Vitrinen', som er en af mine yndlingsbutikker i byen. Her kan man altid finde lige det, man ikke vidste, man ikke kunne leve uden. Her var nisser og engle så småt begyndt at titte frem. Jeg fandt dette bånd til 6 kr. meteren, og så kan man jo godt tillade sig at købe en del :-)
 
 
Jeg har allerede flere idéer til, hvad båndet skal bruges til.
 
Og hvad får jeg så ellers efterårsferien til at gå med af kreative ting, tænker du sikkert :-) Jeg må indrømme, at jeg allerede er i gang med juleagtige ting. Hvilke, kan jeg naturligvis ikke (endnu) afsløre her på bloggen, men indtil videre er jeg ude i noget med perler og så naturligvis noget hæklet. Jeg har store planer for hjemmegjorte julegaver i år. Og så har jeg planer for bloggen her i december. Jeg pusler med tanken om et juleindslag af en art hver dag i julemåneden. Det kræver naturligvis lidt forberedelse, og det er jeg i gang med nu. Så kære læser: Glæd dig til december her på bloggen!


4 kommentarer:

 1. Spændende, spændende på alle planer! Jeg glæder mig til at læse dine indslag. I dag glæder jeg mig til at gense datteren i morgen. Det "arme" barn, skal have vinterstøvler, og som den gode mor jeg er, har jeg indvilliget i at betale halvdelen. Og tænk - til næste år bliver hun 30 år, og stadig er jeg den bekymrede mor, der gerne vil have hun har fornuftigt fodtøj til vinteren. Det er hvad noget af min ferie går med.
  Knus
  Sussi

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er ret spændende, Sussi :-)
   I aften har jeg "bakset" med et af indslagene på bloggen i december. Jeg kan afsløre så meget, at sådan en af slagsen normalt er lavet af marzipan og fås juleaften, hvis man finder mandelen. Denne her er så hæklet efter en opskrift, som var ved at drive mig til vanvid 20 gange. Resultatet må du selv bedømme i december :-)
   Dejligt med datterbesøg. Ja, jeg tænker, at man vedbliver at være den "bekymrede" mor resten af livet, og det kan vores døtre jo så nyde godt af :-)
   Fortsat rigtig god ferie, Sussi.
   Knus -
   Lotte

   Slet
 2. Du kan roligt regne med, at jeg ser frem til december. Det gør jeg ALTID. Jeg er skam også igang med både gaver og planer. Vi ses vel også i butikken? fortsat god ferie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan lige tro, vi ses i butikken, Stella. Det vil jeg da under ingen omstændigheder gå glip af :-)
   Kh Lotte

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)