søndag den 14. oktober 2012

Så er jeg blevet et år ældre.......

Mange kvinder sukker dybt, når de bliver et år ældre. Og indrømmet - det KAN jeg da også finde på af og til. Men dybest set burde man jo juble højt. Tænk, at man har fået endnu et år. Det er da fantastisk, når man som jeg har en god familie, en dejlig mand og to skønne børn, et job, jeg godt kan lide, et hyggeligt hjem, skønne veninder, dejlige kollegaer, et godt helbred, de materielle goder, jeg har brug for, og ja, jeg kunne blive ved. Jeg ER en heldig kartoffel :-)

Hør nu fx de dejlige fødselsdagsdage, jeg har haft de sidste par dage: I fredags (min rigtige fødselsdag) stod jeg op og gik i bad. Stadig søvndrukken åbnede jeg døren til badeværelset, og her stod familien og sang fødselsdagssang :-) Ned til dejligt fødselsdagsmorgenbord med gaver: Den nye cd med Savage Rose og koncertbilletter med samme band. Fantastisk! Så afsted på arbejde. Min teammakker og jeg har fødselsdag samme dag, så vi havde besluttet at lave morgenbord for vores lille specialklasse. Eleverne kom trissende ind ad døren, og alle ønskede de os tillykke. Nogle af dem havde små gaver og tegninger med til os. Super hyggeligt! Gaver i dueslaget og personligt overrakt, masser af krammere og flaget hejst. Så dejligt!
Til aftensmad fik jeg det, jeg havde ønsket: Rejecocktail og røde bøffer (ja, jeg ved godt, jeg er lidt gammeldags, men den menû holder altså!).


Lørdag kom fire dejlige veninder på besøg til frokost og chokoladekage og naturligvis en lille quiz om vigtige begivenheder i mit liv krydret med musikalske indslag fra de respektive årstal (man er vel musiklærer..... ;-). Det var en superhyggelig eftermiddag med kvindesnak (vi kom vidt omkring - noget med en smuk karatelærer, en nøgenløber, mænd i kjoler, børns pligter i hjemmet og mangel på samme, overvægt, hvad cykelslanger også kan bruges til o.s.v., o.s.v.) - og så nogle skønne, skønne gaver.

I næste måned holder manden og jeg fælles fødselsdag for familien, så der skal jeg fejres igen. Jamen, er livet dog ikke bare skønt?!

 
Fik jeg nævnt, at der nu ligger en hel efterårsferie og venter på mig? :-)

6 kommentarer:

 1. Kære Lotte.
  Det lyder fantastik med din fødselsdag, det er altid dejligt at blive forkælet og nusset om.
  Og du har jo fortjent det!
  Knus
  Susssi

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Sussi. Kig forbi, hvis du kommer til Køge i efterårsferien.
   Knus -
   Lotte

   Slet
  2. Fordi du fortjener det smukke Lotte!
   Knus Mariana og jo vi ses Søndag ;o)

   Slet
  3. Tak, Mariana :-). Yes, vi ses på søndag. Vi glæder os!
   Knus -
   Lotte

   Slet
 2. TILLYKKE Lotte. Mon det var flere gaver far og søn var ude efter i dag hvor jeg mødte dem i byen. Pludselig er i alle vegne, jeg vil lægge hovedet på blokken på, at jeg ALDRIG har mødt nogen af jer før.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Stella. Nej, det var ikke flere gaver, far og søn var ude efter i dag. De skulle bare en smut på biblioteket :-) Heldigvis er vi ikke alle vegne, men nu kender du os jo. Og mon ikke, vi er rendt ind i hinanden før også. Jeg har da fx boet i byen i 45 år ;-)
   Kh Lotte

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)