fredag den 19. oktober 2012

Røgfri i 2 år!

 
Så blev det dagen, hvor jeg har været røgfri i 2 år. Jeg slipper lige tastaturet, så jeg kan klappe mig selv på skulderen...... (klap, klap).

MEN........ nogen af jer kan måske huske mit indlæg fra for ½ år siden. Hvis ikke, kan du læse det her. I det indlæg nærmest LOVEDE jeg jo at jeg ville holde op med at indtage dem her - nikotintabletterne: 

Det går så ikke så godt med det. Faktisk indtager jeg nu flere end nogensinde. Nærmest hvad der svarer til 36 cigaretter om dagen! Langt mere, end jeg røg i sin tid. Det er jo helt godnat. Jeg skal nok afholde mig fra at komme med flere løfter af den slags her på bloggen, men det står jo lysende klart, at det ikke kan fortsætte. Hmmmm........ Fortsættelse følger........ på et tidspunkt........

4 kommentarer:

 1. TILLYKKE Lotte. Godt og flot gået. Når det er sagt, må vi jo sande, at du blot fik et nyt misbrug. Op på den lille fine hest endnu engang og smid det lort i skraldespanden. Kolde tyrkere er nemme at finde på denne årstid. Gå efter dem og pøj pøj med det ;)
  I øvrigt en skam at jeg ikke mødte dig i byen den anden dag da du (måske) var nøjen. Go weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Stella. Jeg tror ikke, du skal være ked af, at du ikke mødte mig i byen ;-) Ja, jeg ved godt, at jeg skal have fat i de små nakkehår - der er ingen vej uden om.
   Også god weekend til dig.
   Kh Lotte

   Slet
 2. Kære Lotte.
  Det er flot gået. To år til dig otte måneder til mig ;-)
  Jeg bruger Nikorette fruitmint 2 mg. Jeg er oppe på max 6 stykker om dagen og til gengæld 6 kg mere på vægten.
  Knus
  Sussi

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Sussi. Uha, jeg tør slet ikke tænke på, hvad vægten gør, når jeg slipper sugetabletterne! Motion er vist uden tvivl en af de ting, jeg skal i gang med i stedet for så.
   Og også stort tillykke til dig! Du er jo i virkeligheden mere sej end mig :-)
   Knus -
   Lotte

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)