søndag den 4. november 2012

Så er jeg på mærkerne ;-)

Mine syslerier har i løbet af det sidste ca. halve år udviklet sig en del. Hvor jeg før i tiden mest lavede ting til mig selv, er jeg nu begyndt at lave flere ting, som jeg forærer væk. Jeg er også blevet spurgt, om jeg hækler på bestilling, men det gør jeg ikke. Jeg vil rigtig gerne beholde lysten til at hækle. Jeg ønsker ikke at sidde en hel weekend og hækle, fordi jeg skal.
Nå, men flere og flere af mine hæklede ting bliver givet væk, og så var det, jeg tænkte, at jeg måske burde have mit eget mærke. Det har jeg så fået nu - i 100 eksemplarer:Jeg har bestilt det hos Ikast Etiket - lige her. Det er supernemt at designe sit eget navnebånd på deres hjemmeside, og ca. 1 uge efter ligger navnebåndene i din postkasse. Nemmere kan det næsten ikke være, vel?

Jeg har allerede afprøvet et af mærkerne på en af min nyeste kreationer. Hvad det er, får I ikke at se i dag - det må vente til december - men I kan få et lille sneak peak:

 
Som jeg før har skrevet, er de forholdsvis få blogindlæg for tiden ikke tegn på, at jeg ikke laver noget - nærmest tværtimod. Jeg producerer på højtryk, så venner, familie og bloglæsere i december kan få glæde af mine kreationer. Jeg påtænker at lave et blogindlæg om dagen i december. Det bliver en blanding af hæklede juleting (nogle med opskrift - andre uden), andre kreative idéer, præsentation af noget af mit særlige julepynt m.m. Men det er jo først til december. Indtil da kommer der sådan lidt af hvert her på bloggen, når jeg har noget på hjerte - altså helt, som det plejer :-)

4 kommentarer:

 1. Kære Lotte.
  Som altid dejlig og fornøjelig læsning.Jeg glæder mig til at læse dine december-indslag.
  Knus
  Sussi

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Sussi
   Dejligt, at du læser mine indlæg :-).
   Ja, der bliver hyggeligt her på bloggen i december, så glæd dig bare :-)
   Knus -
   Lotte

   Slet
 2. eNDNU EN GRUND TIL, AT GLÆDE SIG TIL DECEMBER. Hmmmmmmmer vi mon ude i en lille fræk nissepige med kjolen oppe om ørene og Lottebånd om maven?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må du vente med at finde ud af til december, Stella, men tampen brænder :-)
   Kh Lotte

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)