onsdag den 27. marts 2013

Påskestemning i stuen

Så nærmer påsken sig. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg elsker at pynte op til højtiderne. Det er sjovt at se sit hjem på forskellige måder. Jeg er her jo langt de fleste af de 365 dage om året, så december og påske må gerne skille sig ud fra hverdagene. 

Manden min synes, det er meget hyggeligt, men det er set, at han vender det hvide ud ad øjnene, når jeg giver den gas med pynten. Det er dog mest ved juletid.......

Indrømmet - det er ikke noget særligt maskulint hjem, vi har :-) Hvis det stod til manden, havde vi en Chesterfield sofa, og guitarer hængende på væggene. Han må nøjes med én guitar i stuen, og en collage af Picasso med en mand, der spiller guitar :-) Og så leger jeg med indretningen på resten af kvadratmeterne :-) Og lige nu, ser her sådan ud:
 

Her er vi i køkkenet, hvor det vrimler med æg og gule blomster.


Jeg har faktisk aldrig set en gul hyacint før. Den er så smuk, denne sartgule farve. Hyacinten dufter lige som de hvide af slagsen.


Tallerkenrækken, som jeg bruger til bøger, er også pyntet lidt op. De fine postkort fandt jeg for ca. 15 år siden i et supermarked i Sverige. Gækkebrevet er fra min søde mand :-)


Dorthealiljerne fandt jeg på Åsen, hvor jeg gik en lang tur med en veninde i går. Den fine påskekylling af Hamaperler lavede Adam til mig sidste år. Den er så skøn, synes jeg.


Og her er så sofahjørnet med de nye puder. Hvor er det godt, at man kan pynte op til påske og forår inde, når nu forårsvejret lader vente på sig!

4 kommentarer:

 1. Så hyggeligt det ser ud, hjemme hos mig er det ikke et eneste påskepynt, har aldrig været rigtigt god til det. Men det er nok fordi jeg ikke er så glad for gult.
  Rigtig Go Påske til dig og dine kære, knus fra mig

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Åsa - og i lige måde.
   Jeg indretter mig normalt heller ikke med gult, men jeg trænger til lyse farver, når nu foråret lader vente på sig, og så er påsken jo en glimrende anledning til at finde de gule ting frem :-)
   Knus -
   Lotte

   Slet
 2. dejlige påske farver som varsler fridage og snarligt forår. Gul Hyacint......nej det er da vist også første gang jeg støder på den. meget påsket

  SvarSlet
  Svar
  1. Fridage og forår er en god kombi :-)

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)