lørdag den 12. maj 2012

Min bedste loppedag nogensinde!

Som faste læsere af denne blog vil vide, tager jeg ofte på loppemarked. Når jeg tager afsted, er der altid nogle bestemte ting, jeg er på jagt efter. En slags Top 10 over loppeting, jeg meget gerne vil eje. Hvis jeg er heldig en dag, finder jeg måske én af tingene fra listen og noget andet, jeg ikke vidste, jeg manglede. I dag kom jeg hjem med hele to ting fra listen, og det er jo intet mindre end fantastisk! Her er dagens fund:


Et bakkebord med aftagelig bakke og to hjul. 100 kr. Adam mente ikke, den kunne være i bilen, men efter en del baksen fik jeg placeret den :-)


To fine dåser og en ubrugt hatteæske. Samlet pris 30 kr.


Et skriveunderlag med verdenskort til Adams nye skrivebord, som vi købte via Den Blå Avis for to uger siden til 300 kr. I skal nok få lov at se billeder, når Adams værelse er blevet ny-indrettet :-). Pris for skriveunderlaget: 10 kr.

Og så til skattene:


En rigtig fin lampe, som endda passer i farven til stuen. Damen, jeg købte den af, sagde at det var hendes mors lampe, og at moderen mente, den trængte til at blive pudset (stellet er lavet af messing). Jeg kunne kun sige, at jeg altså hører til en generation, der ikke pudser :-). Jeg har længe været på jagt efter en lampe til det hjørne, men har aldrig fundet en, som jeg syntes passede. Før i dag. Og det er dét, der er så fedt ved at loppe - tingene kommer hen ad vejen, hvis man har tålmodighed til at vente. Som i dag. Pris: 30 kr (!).

Men skatten over alle skatte lå på et bord og ventede på, at en lille dreng på 7 år kom forbi. Og det gjorde han i dag:


Dette billede siger vist alt :-). Vi fandt Snøvsen! Snøvsen, som man ikke kan købe mere, og som ikke er til at få fat i nogle steder. Med mindre selvfølgelig, man tog til bagagerumsloppemarked i Borup i dag og var der ½ time efter, de var gået i gang. Det var en pige på 11-12 år, der solgte ud af sit legetøj, og hun solgte Snøvsen til Adam for 20 kr. Vi lovede hende at passe godt på ham. Da vi kørte hjem, sagde Adam: "Det er lissom i bogen, mor. Måske var det Pernille, der solgte ham!" (Pernille er en pige, der er med i Snøvsen bøgerne). Snøvsen har til dette minut ikke været ude af Adams arme. Jeg har dog fået lov til at låne Snøvsen til at tage mål af, for Snøvsen skulle selvfølgelig have både hue og halstørklæde, og det har han fået:


Vist ikke de helt "rigtige" farver, men det her var de farver, Adam bestemte, og så er de jo rigtige :-). Nu skal vi til at finde en skotøjsæske, for Snøvsen skal jo have sin helt egen seng - ligesom i bogen :-)

Samlet pris for alle sager: 190 kr. Jamen, det er da fantastisk! Og jeg havde gerne givet det dobbelte for alle de fine skatte, jeg har fået med hjem i dag.
Min bedste loppedag nogensinde :-)

3 kommentarer:

 1. Kære Lotte.
  Det er da helt vildt, så god du er til at loppe. Skønherlige sager du har købt i dag.
  Hvor er det dejligt at se Adam så glad for Snøvsen.
  Knus
  Sussi

  SvarSlet
 2. Hej Sussi
  Jeg tror, at det, som med så mange andre ting her i livet, handler om at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, og det var jeg i dag. Men jeg holder også godt øje med, hvor der er loppemarkeder :-)
  Ja, Adam og Snøvsen er nu officielt uadskillelige :-)
  Knus -
  Lotte

  SvarSlet
 3. Hvis du nogensinde vil sælge snøvsen videre har jeg er datter på 3 år som har forelsket sig voldsont i ham :)
  lenarasmussen@gmail.com

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)