mandag den 10. september 2012

Katrines abe

I går blev min fætters datter, Katrine, 2 år. Hun skulle selvfølgelig ha' en gave. Jeg elsker, når jeg kan få afløb for mine tøse-tutte-nutte tilbøjeligheder. Min datter er vokset fra det, og sønnen gider jo ikke have tøseting. Så i gang måtte jeg med det lyserøde bomuldsgarn. Jeg var også ret tæt på at kaste mig ud i noget med et tylskørt, men det blev det dog ikke til. Men pakken skulle selvfølgelig også ose af lille-pige gave. Og det kom den til:


Og hvad var der så i pakken, tænker du sikkert. Denne her:


Før afsendelse skulle den selvfølgelig lige posere :-)


Jeg er selv helt vild med den, og man skal jo ikke give noget væk, som man ikke gerne selv ville eje :-) Den er nem at hækle. Normalt afholder jeg mig fra at hækle (små) dyr, for det, der tager mest tid, er monteringen, og det er ikke en af mine yndlingsbeskæftigelser, kan jeg afsløre...... Det er dog til at overskue med abekatten her. Opskriften har jeg fundet lige her. Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg har hæklet sådan en abe.

Fra pålidelig kilde (Katrines mor) lyder det, at Katrine er meget glad for sin abekat, og det var jo lige dét, der var meningen :-)

4 kommentarer:

 1. Hej Lotte.
  Jeg prøver igen. Det jeg skrev før, men som aldrig kom frem er, at det er en rigtig sød og flot abe. Alle (jeg ville i hvert fald) blive glad for sådan et lille vidunder.
  Knus
  Sussi

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Sussi. Jeg tænker også, at jeg skal lave nogle flere af dem. Adam vil alligevel gerne have en - bare med grønne og blå striber :-). Jeg tænker også, at kroppen bliver prototypen for årets hæklede nisser :-)
   Knus -
   Lotte

   Slet
 2. Hmm - det er noget nyt, at man også skal skrive nummeret - det er første gang, at det skal med. Andre gange hvor jeg har kommenteret, har jeg ikke skrevet nummeret - men kun bogstaverne. Nå, nu blev jeg så klog!
  Sussi

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er i hvert fald dejligt at kunne læse dine skønne kommentarer her på bloggen igen, Sussi :-)
   Knus -
   Lotte

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)