søndag den 20. oktober 2013

Julehjælp - hjælp, hvor du kan!

Sidste år fandt jeg en Facebookside, hvor man kunne hjælpe familier, der ikke selv havde mulighed for at købe julegaver til deres børn. Jeg gav en pose med Adams aflagte tøj til en familie i Køge. Jeg vil nemlig gerne hjælpe, hvor jeg kan, og så må jeg indrømme, at jeg ikke får det gjort, hvis det er for besværligt. Det var det ikke at sætte en pose ved en gadedør.

I år vil jeg gerne fremhæve en særlig blog/Facebookside, hvor du kan hjælpe, hvis du er bare lidt kreativ - og det tænker jeg, at mange læsere af min blog er. Fra årets start havde jeg store planer om at sende en masse afsted, men det er det altså ikke blevet til. Lidt har også ret.
Siden administreres af June Spuur, som samler ind til familier på Lolland/Falster, og hun lægger et KÆMPE arbejde i sin indsamling, så mange familier kan få en god jul.

Du finder Junes blog her og hendes Facebookside her

Lige i øjeblikket mangler June ting til drenge, og jeg har derfor hæklet denne meget farlige krokodille:


Opskriften fandt jeg i bogen 'Hæklerummet'.
Jeg sendte også en fin, ulden sweater med i pakken. Som læserne af denne blog vil vide, kan jeg ikke strikke, så den er ikke fra min hånd. Jeg har købt den brugt af en meget kreativ kvinde, og Adam har brugt den et par år i børnehaven. Efter en vask og lidt affnuldring blev den så god som ny, og jeg håber, den kan holde en lille dreng på Lolland/Falster varm :-)


Og med en lille hilsen ved begge ting, blev pakken sendt afsted til June i går. Jeg ved, at begge dele kommer til at gøre lykke.

Så hvis DU har lyst til at gøre en forskel for en familie til jul, så kig i gemmerne efter kreating, eller fat hæklenål og/eller strikkepinde.
Du kan nå det endnu :-)

4 kommentarer:

 1. Hvor fint!
  Smuk tanke, jeg hjælper som regel også gerne med rammes også af at det skal være nemt og hurtigt for at jeg får gjort noget af det.
  Det ligner sørme da en gammel August-sag? Er det korrekt? ;-))))
  Det der strikkenoget......det må vi da arbejde på en aften, hva'!

  SvarSlet
 2. Yes, det er lige præcis Augusts gamle sweater, May-Britt, og du er naturligvis den meget kreative kvinde, jeg omtaler i indlægget :-) Så nu ryger sweateren altså til Lolland/Falster. Det kan jo kun lade sig gøre, fordi det er fantastisk håndværk, du har lavet :-)
  Ja, det er vist en oplagt vintersyssel at lære at strikke :-) Desværre har dine datoer ikke passet ind i min kalender endnu, men det lykkes nok på et tidspunkt :-)
  Og så rigtig god tur til New York, i øvrigt!
  Kh Lotte

  SvarSlet
 3. Tusind millioner mange tak for så skønt et indlæg for min julehjælp. Dejligt at se at du har skrevet så fint om det. Glæder mig til at få delt alle de dejlige gaver ud der er doneret fra hele landet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak, June! Du gør et fantastisk stykke arbejde!
   Kh Lotte

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)