lørdag den 19. oktober 2013

Kreafødselsdag med flere kastanjer

I onsdags havde jeg seks søde tøser på besøg til fødselsdag. Vi spiste frokost, snakkede, lavede en enkelt selskabsleg, gik en tur, drak kaffe og var kreative. Jeg synes, det er SÅ hyggeligt at være kreative sammen. 


Af og til mødes nogle kollegaer og jeg til diverse "fester". Vi har fx haft hæklefest, syfest og salatfest. Så mødes dem, der har lyst og hygger og kreerer sammen. Vi skulle selvfølgelig også være kreative på min fødselsdag, så jeg fandt kastanjerne fra skovturen sidste weekend frem sammen med en masse garn og nogle grillspyd. Det kom der bl.a. det her ud af:


Det orange spind i baggrunden har I set før - det har min datter lavet.
Det grå spind har Camilla lavet


Marias fantastiske kreation: En motorcykel. Ikke så tit man ser sådan en i kastanjemodel :-)


Elsebeth startede på et spind, men kastede sig så over sit strikketøj. Jeg lavede hendes spind færdigt, og resten af spindene har Adam lavet.


Marianne kastede sig ud i et større projekt, der blev superflot!


Svigersønnen kom lige forbi og "skød" et par billeder
med sit fantastiske kamera.


Og nu er jeg så heldig, at alle kreationerne hænger og pynter rundt omkring mit hus. Så er det da virkelig blevet efterår :-)

4 kommentarer:

 1. fantastisk ide med sådan nogen krea komsammen. mon vi snart skal have noget krea hos mig igen. Send mig en besked hvis du er frisk og evt har ønsker mht dage og tider

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er helt frisk på krea hos dig, Stella - det er SÅ hyggeligt! Jeg sender lige nogle datoer til dig.
   Kh Lotte

   Slet
 2. :o) Ih hvor fint og hyggeligt.. Jeg holder også kreativ fødselsdag hver år.. Jeg har fødselsdag i starten af november, men jeg udskyder den altid et par uger med veninderne.. For så kommer de til fødselsdag sidst i november og så laver vi juledekorationer sammen.. Det er hamrende hyggeligt og mega inspirerende

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder også som en rigtig hyggelig tradition, du har dér. Ja, det er virkelig inspirerende at være kreative sammen :-) Tak for din kommentar :-)
   Kh Lotte

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)