fredag den 26. oktober 2012

Dagens lopperier

På vej hjem fra arbejde kørte jeg lige forbi en af byens genbrugsbutikker. Det gør jeg nogle gange om fredagen. Det er jo en perfekt måde at starte weekenden på :-)

I dag var jeg så heldig at finde en bog, jeg har ledt efter længe, nemlig 'Nat i sommerhuset' (en del af serien Ælle-Bælle):

 
Jeg havde i forvejen den første bog, 'Sommerhuset', og det er bare ikke optimalt, når man liiige mangler den anden. Det gør jeg så ikke mere :-)

Men mit held stoppede ikke dér, for i dag stod også dette lille kaffestel med 6 kopper, 6 underkopper, 6 kagetallerkner og en sukkerskål og ventede på mig:


Jeg har før været heldig at finde to af den slags kopper uden hank, men i dag var det altså modellen med hank, jeg købte. Stellet hedder 'Marguerite', og jeg synes, det er så fint. Jeg har ellers for lang tid siden afskaffet kaffekopper med underkop, men nu fik de lige sneget sig ind igen :-) 60 kr. for hele baduljen - helt fint med mig.

Nu fandt jeg jo godt nok den bog, jeg lige manglede, men nu mangler jeg jo en flødekande til Marguerite stellet.......... En lop-aholics søgen slutter aldrig........

4 kommentarer:

 1. Og kaffekande....og chokoladekande....og kageskål og og og. Go jagt

  SvarSlet
 2. Sikke et sødt kaffestel.. Og til en absolut favorabel pris.. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det synes jeg også, Eva-Maria :-)

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)