søndag den 1. februar 2015

Indflytning og Lyngbyvase

Min datter og hendes kæreste - normalt kaldet svigersønnen - flyttede i går ind i deres første rigtige fælles hjem. De har boet sammen siden sommerferien i kærestens mors kælder, men nu har de været så heldige at få en ungdomsbolig i et nyrenoveret hus på Lyngbyvej på Østerbro. 

I går hjalp vi dem med at flytte ind. Min hjælp var noget begrænset af bl.a. åndenød og generel slaphed, men både Jonas og Adam fik slæbt en del op ad trapperne til 3. sal. Vi havde smurt sandwich til flyttefolkene, som bestod af familie og gode efterskolevenner, og de blev indtaget hos Emmas halvsøster og hendes kæreste, der bor 10 minutters gang derfra.

Vi havde en indflytningsgave med, for når man som de unge mennesker er glade for klassisk design og flytter ind på Lyngbyvej, må man nødvendigvis have en:


Lyngbyvase! 

Og det fik de - og en buket smukke, lyslilla tulipaner. Jeg havde også hæklet en lille doily, som vasen kan stå på. Den havde jeg sat ind i kortet:


Både kort, doily, tulipaner og vase gjorde stor lykke.

Jeg glæder mig til at komme på besøg med flere blomster til den smukke vase. Det bliver spændende at få den første invitation, når de unge mennesker er kommet på plads i deres nye hjem.

2 kommentarer:

 1. Kom hjem igen til lille mor på Lyngbyvej, må i dette tilfælde blive til noget med, at lillemor igen kommer på besøg på Lyngbyvej.........fantastisk god gave idé. Og fin er vasen jo.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den vise havde jeg helt glemt, Stella. Den må da genopfriskes og evt. omskrives :-) Ja, vasen er SÅ fin!
   Kh Lotte

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)