lørdag den 10. marts 2012

En inspirerende dag

I dag har jeg været til fødselsdagsbrunch hos en kollega og veninde, som jeg holder meget af. En af den slags bekendskaber, som udvikler sig langsomt over tid. Hun er en helt speciel kvinde. Det var en fornøjelse at møde hendes veninder, som naturligvis også var rigtig dejlige at være sammen med. Skønt at sidde og grine højt med mennesker, man aldrig har mødt før. Nå, det var egentlig ikke det, dette indlæg skulle handle om...... Tine, som føromtalte fødselar/kollega/veninde altså hedder, har et rigtig hyggeligt hjem. Sådan lidt en blanding af "Det lille hus på prærien", svensk landstil og livsstilsmagasin. Lige sådan, jeg selv i højere grad kunne tænke mig at bo, hvis jeg havde et hus, der indbød mere til det. Tine havde bl.a. nogle hængende fyrfadslyseholdere, der hang på en knage, og det synes jeg altså er smart. Så straks jeg kom hjem, kastede jeg mig over hengemte syltetøjsglas, servietter, glaslim, ståltråd og perler. Det blev til denne lille ting:


Jeg forsøgte at lave sådan nogle "ører" med perler. Det er ikke lige så let, som det ser ud, skulle jeg hilse at sige!


Men det lykkedes jo, og nu hænger den på badeværelset. Efter min søn på 6 år havde været på toilettet, kom han ned og sagde: "Mor, der er bare så hyggeligt på toilettet med din nye dims, at jeg slet ikke tændte lyset". Jeg håber, han trods alt ramte kummen........ :-)

4 kommentarer:

 1. Sød og fin er det da, det lille lys. Når du skaber SÅ hyggelige rammer, må du tage lidt drypperi med i købet. He he

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det har du nok ret i, Stella :-)
   Knus - Lotte

   Slet
 2. Æi Lotte, hvor er du sød! Jeg er rigtig glad for, at vi har lært hinanden at kende, og jeg sætter meget pris på din varme og humor, og håber, at vi med tiden lærer hinanden endnu bedre at kende. :-) Stort knus til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord, Tine. Nye bekendtskaber er en gave :-)
   Knus - Lotte

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)