søndag den 25. marts 2012

Nye grydelapper - hot spot :-)

Tak for jeres søde kommentarer på mit forrige indlæg om påskekyllinger. Tænk sig, at I synes, de er søde......... 1000 tak skal I ha' :-) Nu bliver jeg jo helt i tvivl, om de alligevel skal have lov at bo her........ Men flere hækler jeg altså ikke - tror jeg nok........ :-)
Nu skal der jo ikke gå helt pip i den her på bloggen, så jeg iler straks med endnu et indlæg om grydelapper. Jeg har tidligere vist både grydelapper og hæklede puder, og nu har jeg lavet en blanding.......


Jeg har ganske enkelt brugt opskriften på den hæklede pude til at lave en grydelap - dog med færre rækker, men alligevel ret stor. Når lapperne bliver vasket ved 60 grader og tørretumblet, så kryber de en del, og grydelapper skal bare være store nok, synes jeg.
Til disse grydelapper har jeg hæklet fire runde stykker og hæklet dem sammen med musetakker to og to.

Når nu svigermor alligevel ikke får påskekyllingerne, må jeg hellere gå i gang med de grydelapper, hun ønsker sig til sin fødselsdag. Måske kan de endda nå at blive en værtindegave til påskefrokosten....
Jeg har også liiiige et projekt med nogle hæklede cupcakes, som et par meget søde små piger i den grad mangler i deres lille køkken :-)

2 kommentarer:

  1. Hæklede cupcakes.... er det ikk' lidt ondt?

    SvarSlet
    Svar
    1. Nej, det er smart, Joan - de feder ikke :-)

      Slet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)