søndag den 4. marts 2012

Endnu en pude - nu til gave

Der er måske nogen, der kunne forledes til at tro, at jeg ligger på den lade side, siden jeg kun får opdateret min blog ca. en gang om ugen. Dette er ingenlunde tilfældet, kan jeg så meddele :-). Årsagen er i øjeblikket, at jeg har haft gang i større projekter, som jo tager sin tid at færdiggøre. Et af disse projekter er nu færdigt, nemlig denne pude der fra næste måned skal ligge henslængt på et teenageværelse. Den er en del af en konfirmationsgave til en pige, der bl.a. ønker sig pyntepuder til sit sort/hvide værelse. Og hvad var så mere oplagt end at lave en pude selv :-).

Jeg har igen brugt denne opskrift: http://lutteridyl.blogspot.com/2011/08/opskrift-pa-den-runde-pude-i-kauni.html - dog er den udvidet til 55 rækker, da puden jeg denne gang har brugt som fyld, er med en diameter på 45 cm.

Og her er den så:


Denne gang er jeg mere end almindeligt stolt over resultatet, for jeg er blevet rigtig god til at lave udtagningerne meget præcist. Se bare her:


Jeg må dog sige, at jeg ikke er vild med at hækle med sort garn. Jeg kan fx ikke hækle med sort om aftenen, for jeg kan ikke se, hvad jeg laver. En venlig kollega foreslog, at jeg anskaffede mig en sylampe! Jeg synes dog ikke, jeg er gammel nok til sådan én endnu......... Så jeg hækler kun sort i dagtimerne! Godt, vi går mod lysere tider, for jeg har lovet sønnike en pude magen til - blot med blåt i stedet for rødt.

Forsat god søndag! Nu vil jeg tage på SamArt udstilling her i Køge og se på smukke malerier m.m. Hvem ved - måske kommer der endnu et blogindlæg ud af det :-)1 kommentar:

  1. Øj ja den er fin og rigtig skarp i kanterne. Det der med det sorte er ikke noget vi taler højt om. En sylampe er IKKE det dårligste råd du kan få. Glæder mig til at se puden med blå.

    SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)