torsdag den 19. april 2012

Jeg er stolt!

Der er jo mange ting, man kan være stolt over. Jeg er fx stolt over mine børn, min mand, mine kollegaer, mine elever og - i al beskedenhed - mig selv! I dag har jeg nemlig været røgfri i 1½ år!


Igennem de sidste 6 år, har jeg tre gange prøvet at holde op med at ryge, og for 1½ år siden lykkedes det omsider 100%. Jeg har ikke på noget tidspunkt siden da haft bare en lille smule lyst til at tage en cigaret i munden. Mine omgivelser vil sikkert mene, at jeg oven i købet har udviklet mig til at være en vaskeægte fanatisk ikke-ryger. Jeg kan bare ikke holde lugten af røg ud. Gammel, sur røg i tøj og møbler er nok det værste, jeg ved.
Nok er jeg røgfri og eksryger, men nikotinfri er jeg desværre stadig ikke. Jeg indtager en del af disse:


Jeg må nok desværre gå så langt som at sige, at jeg er AFHÆNGIG af dem. Hvis de ikke findes i huset, kører jeg gerne byen rundt for at finde nogle. Det er ret øv....... Men jeg ryger ikke! Og det er godt! Det er bare lissom ikke GODT NOK nu efter 1½ år. Så næste mål er at blive nikotinfri. Så kære læser: Se frem til et indlæg senest d. 19. oktober, hvor jeg vil proklamere, at jeg er helt og aldeles nikotinfri. Den dag har jeg nemlig været røgfri i 2 år. Hæng mig gerne op på det!

4 kommentarer:

 1. Kære Lotte.
  Jeg glæder mig til at kunne skrive 1½ år - men jeg er lige så stolt som du er - jeg over mine 2 måneder.
  Et klap på skulderen til os begge.
  Knus
  Sussi

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Sussi
   De første to måneder er på mange måder de sværeste, så du har absolut god grund til at være stolt af dig selv! Klap og kram til dig :-)
   Knus -
   Lotte

   Slet
 2. Hold da op det er flot Lotte. Jeg er gerne med til, at holde dig op på at droppe nikotinen. En kold tyrker er hård, men giver resultat. Bid tænderne sammen, sved og kæmp. Selv har jeg ikke røget i seks år 30 juni. Jeg brugte ingen hjælpemidler og havde de vildeste abstinenser. Kun det sidste halve år, har jeg været helt uden abstinenser. Jeg er SÅ glad for at jeg holdt fast og hader lige som dig nu lugten af sur ryger.
  Det er som du skriver bedre at være ikke ryger og så tage nikotin, men enig, nu er det tid til at smide krykken og stå på nye røgfri ben og ikke være afhængig af andet end livet. God rejse.

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)