mandag den 30. april 2012

Runde puder - eller hva'???

Sidder og er i gang med min femte runde pude. Den skal være til svigermor. I bytte for dette skuffedarium,

 
som jeg jo fik tiltusket mig af svigerfar for en måneds tid siden. Jeg spurgte ham, om han ikke skulle have noget for den, men det ville han ikke. Et par dage efter hviskede han mig dog i øret, at svigermor gerne ville have en af de dér runde puder, som jeg hækler. Gerne med noget grønt i. Den er så på hæklenålen nu. 

Så var det, jeg lige sad og kiggede på de andre puder, jeg har lavet:
  
Kan du se, hvad der er galt? De første par stykker er ok, men så er det gået galt UDEN AT JEG HAR OPDAGET DET!! Hvordan kan det ske?? Jeg sidder trods alt med sådan en pude i hænderne pænt mange timer. De sidste to puder er jo ikke runde - de er sekskantede!! Ok, jeg ved godt, at jeg ikke er noget matematisk geni, men det burde være muligt at se forskel på rundt og sekskantet......... Gaaaahhh!!

Jeg er ikke den første, der har begået denne fejl, kan jeg se rundt omkring i blogland - lad det være mig en trøst. Men det sker ikke igen, og hvis det gør, kære læser, håber jeg sandelig, du er så sød at gøre mig opmærksom på det :-) Hemmeligheden for at undgå denne fejl er i alt sin enkelthed forskudte udtagninger. Det ved mine mere nørdede læser af denne blog godt, så det er alene ment som en serviceoplysning til ikke-hækle-nørder. Det er en god sætning at kunne, hvis man føler sig lidt lost blandt nørklere: "Sikke nogle fine forskudte udtagninger, du har lavet!". Brug sætningen frit, når den passer ind ;-)

I løbet af de næste par uger kan læsere af denne blog således se frem til en RUND pude i grønne nuancer.

Og for nu at blive i det grønne, kan I også i løbet af de næste par dage glæde jer til at se en have, som jeg aldrig i mit liv har set mage til - stay tuned! Hey! :-)

4 kommentarer:

 1. Jeg synes nu dine puder virker runde, da det sorte samler mit synsindtryk og gør dem runde selvom det inderst mønster er sekskantet. Jeg glæder mig til at se den næste pude.
  Knus Hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Hanne :-) Jeg lover, at den næste pude bliver rund - ellers må du sige til ;-)
   Knus -
   Lotte

   Slet
 2. Jeg nænnede bare ikke at sige det og vidste egentlig godt, at det handlede om forskudte udtagninger.

  Kan oplyse at samme metode er god, når man forsøger at dække over øget brug af Dankortet. Det holder dog ikke i længden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Naturligvis vidste du, at det handlede om forskudte udtagninger, Joan :-D

   Den men Dankortet havde jeg ikke lige tænkt over..... Hmmmmm :-)
   Knus -
   Lotte

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)