tirsdag den 17. april 2012

Whauu! Jeg har fået en Blog Award!!!

Tænk sig - jeg har fået en Blog Award efter kun knap fire måneder i blogland!! Det er da helt vildt! Selv om jeg "kun" har syv faste læsere (som jeg alle er meget glad for!), så er der åbenbart mange, der kigger forbi mit værelse, og det synes jeg jo er superhyggeligt! Og ikke så lidt stolt er jeg da også, når det nu skal frem :-)
Det er Eva-Maria, der har bloggen Bücking.dk, der har givet mig awarden. Eva-Maria har altid en finger på pulsen i.f.t., hvad der rører sig i blogland, hun kommer med små kreative idéer og er altid frisk på en udfordring, kan jeg se på hendes blog.
Awarden fungerer på denne måde:

Man skal linke til den, som man har modtaget awarden af. Man skal sende awarden videre til 4 andre bloggere, der har færre end 100 faste læsere. Man skal svare på 5 spørgsmål. Og så til spørgsmålene:

1. Hvorfor begyndte du at blogge? Det gjorde jeg, fordi jeg ikke kunne lade være. Jeg havde igennem et stykke tid fulgt nogle blogge, som jeg syntes var spændende og tænkte, at "det kan jeg da også gøre". Så jeg kastede mig ud i det d. 31. december 2011, og det er supersjovt! Jeg bruger måske nok mere tid foran skærmen nu, men jeg føler, at tiden er godt brugt, for jeg bliver konstant inspireret af andre bloggere, og jeg får så mange idéer, som jeg får ført ud i livet. Det er en motivationsfaktor at vise sine kreative idéer og produkter frem, synes jeg, og på den måde får jeg faktisk produceret mere. Jeg tænker, at livet også handler om at sætte spor.

2. Hvilke blogs følger du? Jeg følger mange forskellige blogs (det kan du se herude til højre :-). Top 3 hos mig er lige nu Karen Klarbæks Verden, Englegården og Muselberg, men det skifter lidt. Lige nu er det loppeting, hæklerier og lignende, der interesserer mig, men jeg tænker, at en enkelt haveblog kunne finde plads på min top 3 liste i løbet af de næste måneder.

3. Favorit farve? Hvis vi snakker tøj, er det klart sort. Hvis vi snakker indretning, er det nok limegrøn for tiden. Hvis vi snakker mad, er det nok kødfarvet :-), og hvis vi snakker blomster, er det nok lilla.

4. Favorit film? Klart 'En kongelig affære'. Historie har aldrig interesseret mig synderligt, MED MINDRE den kan serveres som et (romantisk) drama - og MEGET GERNE med Mads Slikkelsen ;-)

5. Hvilke land(e) drømmer du om at besøge? Grækenland (igen), Tyrkiet (igen), USA (New York), Italien og Frankrig.

Jeg sender awarden videre til: Strandslottet, Håndarbejde skal der til, Gittes Hobby og Sandfærs sysler. Så håber jeg bare, at de vil modtage awarden. Jeg synes i hvert fald, at deres blogge er værd at følge med i :-)

8 kommentarer:

 1. Hej Lotte, mange tak, men jeg holder mine blogs award frie.

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marianne

   Det er selvfølgelig bare helt i orden!
   Er det ok at lade dig stå i dette indlæg (så andre kan følge mit link til dig), eller skal jeg helt slette din blog fra indlægget?
   Kh Lotte

   Slet
 2. Hej Lotte.
  Jeg ved ikke om du kan se, at jeg hver dag er inde og læse hos dig???
  Jeg nyder dine "klummer" og "skøre" loppefund og dine andre sjove indlæg :-)
  Hvis jeg ikke på et eller andet tidspunkt vinder én eller anden "Give away" hos dig eller Stella - SÅ... ja, hvad så??
  Knus
  Sussi

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sussi
   Det er muligt, at jeg et eller andet sted kan se, hvem der inde at læse på min blog, men det bruger jeg helt ærligt ikke tid på at finde ud af :-). Men du er jo sød til at efterlade en kommentar af og til, og det er jeg superglad for!
   Livet er langt, Sussi, så mon ikke du en dag vinder en Give Away? Hvis du bliver for utålmodig, kan du til hver en tid vinde en kop give away kaffe her i Køge :-) I øvrigt har jeg jo heller aldrig vundet en Give Away, men mon ikke det sker, når man mindst venter det? Lige som denne Blog Award :-)
   Knus -
   Lotte

   Slet
 3. Hej Lotte

  Tak for de pæne ord :)

  Jeg har nu også fået meldt mig som fast læser, og kan se at der er kommet nogle stykker mere til siden du lavede dette indlæg - tillykke. :)

  //Eva-Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Eva-Maria
   Det er mig, der takker for Blog Awarden :-). Dejligt, at du har meldt dig som fast læser, og ja, det er der også andre, der har gjort. Mon ikke det er din fortjeneste? Det tænker jeg :-)
   Kh Lotte

   Slet
 4. Super idé. Kan se, at det allerede har givet bonus på fastelæser-kontoen. Tak for link i øvrigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Stella
   Ja, var det ikke fordi, du allerede har over 100 læsere, så havde jeg klart givet dig en Blog Award!
   Knus -
   Lotte

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)