mandag den 9. april 2012

Kyllingerne....... og enden på Påsken

Så er Påsken ved at være slut, og den sidste påskekrampetrækning fra min side er som lovet: Flere påskekyllinger....... (selv om jeg egentlig havde sagt til mig selv, at jeg aldrig ville kaste mig ud i et påskekyllingeprojekt igen........)

Som de faste læsere af denne blog vil vide, har jeg tidligere forsøgt at hækle påskekyllinger. Disse her:


De bor nu hos Stella, som tilbød dem et godt hjem. Se selv her.

Min faglige hæklestolthed nægtede dog alligevel at lade det blive ved det. Det måtte kunne lade sig gøre at hækle nogle kyllinger, jeg selv kunne holde ud at se på. Næste forsøg blev disse her:


Grundopskriften er et æg (se link til opskrift på disse andetsteds på bloggen), krydret med et par ben, et broderet næb og et par knapper. Den gule er allerede fløjet fra reden og bor nu på Frederiksberg :-)
Men det sluttede ikke med det. Sidste (og hvis I spørger mig, bedste forsøg) blev disse her:


De to af dem bor nu hos svigermor, og de sidste to skal blive her, for de passer ret godt ind :-) Opskriften har jeg fundet her. Fødderne til æggekyllingerne ovenfor er hæklet på samme måde som på disse kyllinger.

Og med dette sluttede påsken og alt, hvad dertil hører for denne gang. Det samme gælder min påskeferie. I morgen kalder jobbet. Nyd din sidste påskeferiedag. Det vil jeg bl.a. gøre med en påskebørnegudstjeneste. Hej!


2 kommentarer:

 1. Der er lidt psyko over knapkyllingerne. De sidste er nuttede.
  Tænk at ferien slutter, når nu vi endelig har fundet noget vi mestrer

  SvarSlet
  Svar
  1. Men heldigvis mestrer vi også undervisningens kunst, Joan :-)
   Knus - Lotte

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)