søndag den 15. april 2012

Lopper og en sjov historie fra Valbyhallen

Situationsrapport: Vi sidder ved søndagsmorgenbordet og har planer for dagen. Vi hører P4, og pludselig bliver en mand interviewet vedr. loppemarked i Valbyhallen. Jeg spidser ører, for det har jeg da ikke hørt, at der skulle være. Manden fortæller, at loppemarkedet normalt har været afholdt i KB Hallen, men i år måtte de af gode grunde finde et andet sted at være. Manden har nogle ting med i studiet. Han fortæller bl.a. om en gammeldags gul læderskoletaske. Jonas og jeg kigger på hinanden. Vi kan se den for os, som han beskriver den. Nu er det jo ikke mere end 10 dage siden, vi sidst var til loppemarked (i Forum), men det trækker i os begge. Vi bliver enige om at tage afsted. Adam er ikke vildt begejstret, men bliver overtalt da vi siger, han kan tage lommepenge med at købe for. Morgenmaden bliver hastigt pakket sammen, og et kvarter senere er vi på vej ud ad døren med kurs mod Valbyhallen.

Lige inden for dørene ligger den gule skoletaske. Den er lige som beskrevet. Ikke at vi vil købe den - vi synes bare, den er fin. Vi går ind i hallen og lopper. Adam finder billige Jumbobøger og en fin bog om dinosaurer. Jeg finder en lækker Noa-Noa tunika og en lille broderet serviet til min brødkurv, Jonas finder sin obligatoriske cd (dog denne gang til 20 kr. :-), og så finder vi en gammel sættekasse til 50 kr. Den mangler nogle skillerum, men med lidt maling bliver den alletiders til Adams Starwarsfigurer. Den skal I nok få lov at se mere til, når jeg først går i gang med den :-). Ialt købte vi for 202 kr. Det er vildt, hvad man kan slæbe hjem af skatte til småpenge. Her er vores fund:

Nå, historien om den gule skoletaske slutter ikke her. Mens jeg står ved en bod, kommer en mand hen til boden med den gule skoletaske. Ejerne af boden udbryder: "Nå, dér er den! Vi troede, den var stjålet!" Jeg kan ikke lade være med at blande mig og udbryder: "Den har da været i radioen! Vi er kommet helt fra Køge, fordi vi hørte om loppemarkedet." Manden med tasken viser sig at være ham fra radioen. Han er lidt brødebetynget, for det viser sig, at han i går aftes efter lukketid, havde taget tasken uden at spørge for at få den med i radioen. Manden siger, at det var lidt sjovt, at vi var kommet, fordi vi havde hørt om loppemarkedet i radioen. Med hovedet lidt på skrå spørger han mig: "Var jeg go'?" :-) Det måtte jeg så fortælle ham, at han var :-)

2 kommentarer:

 1. Ha, ha, Jeg har også været til loppemarked de sidste to dage. Har købt de fineste små lysestager til datteren min (messing lysestager)
  jeg håber Tanni og Mathias synes om dem - hvis ikke, så synes jeg de er totalt søde.
  Knus og tak for endnu et indblik i dit/jeres liv.
  Sussi

  SvarSlet
 2. Nye skatte. Godt i kom afsted. Det lød nu ellers flot med en gul skoletaske.

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)